خانه ویزا ویزا توریستی ایتالیا

ویزا توریستی ایتالیا

0 ثانیه خوانده شده
0
0
11

ویزای ایتالیا

ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه صادر می شود و زمان صدور آن نیز به ۱۸۰ روز می رسد اما به شرطی که تنها مقصد مسافر، ایتالیا باشد. از این رو، کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند، مختارند تا از ورود افرادی که بدون در نظر گرفتن موضوع بیان شده اقدام به اخذ ویزای شینگن کرده اند خودداری کنند.

انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای توریستی (شینگن): این نوع از ویزا فقط برای افرادی صادر می شود که قصد سفر توریستی به ایتالیا را دارند و به منظور دیدن موزه ها و مکانهای دیدنی این کشور سفر می کنند و مدت زمان اقامت آنها بین چند روز تا ۳ ماه است.
  • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند
  • ویزای پزشکی ایتالیا
  • ویزای فرهنگی – ورزشی ایتالیا
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی ایتالیا
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تجاری ایتالیا
  • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی ایتالیا

ارائه مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

نه تنها برای دریافت این ویزا بلکه برای اخذ هرگونه ویزایی، ارائه مدارک لازم جهت احراز هویت و… الزامی است؛ به گونه ای که عدم ارائه هریک از موارد زیر، سبب اختلال در دریافت ویزای توریستی ایتالیا می شود.

تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن (ویزای توریستی ایتالیا )

دو قطعه عکس پرسنلی در سایز ۳*۴ و بدون روتوش و ادیت

ارائه اصل گذرنامه با حداکثر دو برگه سفید و اعتبار حداقل ۳ ماه پس از ترک حوزه شینگن

ارائه دعوتنامه برای فرد مذکور (در صورتی که متقاضی از سوی یک شهروند ایتالیایی دعوت می‌شود).

مدارک شغلی برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا، باید برخی از مدارک شغلی را ارائه نمایید. این مدارک بسته به نوع شغل شما متغیر هستند. در زیر به بیان مدارک مورد نیاز برای انواع شغل ها می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز برای مشاغل آزاد:

ارائه کارت بازرگانی معتبر از شهر مربوط و صادره از اداره مربوط. یا جواز کسب صادره از اداره اصناف مربوط به شهر محل زندگی.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ایتالیا برای کارمندان دولتی:

ارائه کارت پرسنلی صادره از ارگان دولتی یا نیمه دولتی که متقاضی در آن اشتغال دارد. همچنین امکان ارائه لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه نیز به جای کارت پرسنلی امکان پذیر است. معرفی نامه‌ای شامل سمت شغلی متقاضی مبنی بر داشتن ارتباط کاری متقاضی با آن شرکت نیز می‌توان ارائه کرد.

مدارک مالی برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

علاوه بر مدارک ذکر شده، ارائه مدارک مالی جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا الزامی است. این مدارک عبارتند از:

 

ارائه اصل مدارک مالی متقاضی جهت اثبات توانایی مالی وی برای سفر به ایتالیا و تامین مخارج زندگی به همراه تصویر آن.

ارائه پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی متقاضی به همراه مهر و تایید بانک مربوطه

داشتن کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت گردش و موجودی کارت (ویزا کارت، مستر کارت و…)

ارائه ضمانت نامه بانکی که شخص دعوت کننده باید نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت نامه باید بیشتر از مبالغی باشد که در کنسولگری مقرر گردیده است.

درصورتی که متقاضی دارای سند ملکی باشد، کنسولگری این موضوع را لحاظ خواهد کرد.

سایر مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا

در زیر به بیان مواردی که در بالا ذکر نشد می پردازیم. این موارد شامل مدارکی هستند که برای دریافت ویزای ایتالیا الزامی است:

ارائه اصل و تصویر بیمه نامه بین المللی از شرکت معتبر خارجی که حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد و کل دوره اقامت متقاضی را شامل شود.

ارائه اصل بلیط هواپیما جهت سفر به ایتالیا به همراه تصویر آن.

ارائه اصل و تصویر مدارک مورد نیاز رزرو هتل ها به همراه برنامه سفر جهت دریافت ویزای شینگن ایتالیا

تصویری از صفحه اول گذرنامه یا ویزاهای دیگر کشورها

علاوه بر تمامی مدارک ذکر شده، کنسولگری جهت بررسی بیشتر و احراز هویت کامل، می‌تواند مدارک بیشتری را از شما درخواست نماید.

  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی سوئیس

    انواع روش های دریافت ویزا سوئیس: گردشگری دیدار از اقوام شرکت در سمینار یا همایش تجاری درما…
  • ویزا تجاری آلمان

    ویزا تجاری آلمان کشور آلمان جزء چهارمین کشورهایی است که از بهترین شرایط اقتصادی برخوردار ا…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج

    اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی سوئیس

    انواع روش های دریافت ویزا سوئیس: گردشگری دیدار از اقوام شرکت در سمینار یا همایش تجاری درما…
مطالب بیشتر از این نویسنده shadi
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی سوئیس

    انواع روش های دریافت ویزا سوئیس: گردشگری دیدار از اقوام شرکت در سمینار یا همایش تجاری درما…
  • ویزا توریستی کانادا

    ویزاتوریستی کانادا یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای …
بارگذاری بیشتر در ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

اقامت سوئد از طریق ازدواج

اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …