خانه ویزا ویزا توریستی کانادا

ویزا توریستی کانادا

4 ثانیه خوانده شده
0
0
10

ویزاتوریستی کانادا

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت. باید توجه داشته باشید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا باید توسط خود متقاضیان یا از طریق نمایندگان قانونی، در یکی از سفارت های کانادا در کشورهای دیگر، مانند ترکیه، پیگیری شود.

ویزای توریستی کانادا عمدتا به دو شکل ویزای یکبار ورود single entry و یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry صادر می‌شود. ویزای توریستی کانادا برای متقاضیان ایرانی بسته به نوع درخواست آنها به شکل یک بار ورود و یا مولتیپل صادر می‌شود. برای مثال اگر متقاضی ویزای توریستی کانادا قصد شرکت در یک کنفرانس و یا همایش علمی، فرهنگی … را داشته باشد، ویزای وی بصورت یک بار ورود با تاریخ مشخص برای خروج از خاک کانادا صادر خواهد شد؛ اما اگر متقاضی با ارائه مدارک مورد نیاز تقاضای ویزای بلند مدت توریستی نماید، برای وی ویزای مولتیپل کانادا صادر خواهد شد.

سوپر ویزای کانادا که نوع سوم ویزای توریستی این کشور محسوب می‌شود هم از نظر متقاضی و هم از نظر اعتبار ویزا و هم از منظر مدت زمان مجاز برای اقامت در هر بار ورود به کانادا تفاوت‌های اساسی با دو نوع دیگر ویزای توریستی کانادا دارد که در ادامه همین مقاله بطور مفصل به آن اشاره خواهد شد.

انواع ویزای توریستی کانادا

همانطور که در بالا اشاره شد، ویزای توریستی کانادا که خود زیر مجموعه ویزای ویزیتور تقسیم بندی می‌شود را می‌توان به ۳ نوع زیر تقسیم بندی کرد: به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:

  • ویزای سینگل کانادا
  • ویزای مولتیپل کانادا
  • سوپر ویزای کانادا

همانگونه که از نام این نوع ویزای کانادا بر‌می‌آید، ویزای سینگل کانادا تنها برای یک بار ورود به خاک کانادا در زمانی مشخص و تا مدتی معین صادر می‌شود. به بیان دیگر دارنده ویزای سینگل کانادا تنها قادر خواهد بود یک بار وارد خاک کانادا شود و مقید به ترک کانادا در زمان قید در ویزا است.

ویزای مولتیپل کانادا

یکی از جذاب‌ترین انواع ویزای کانادا است. اگرچه ویزای مولتی کانادا در ذات نوعی ویزای اقامت موقت است اما بر اساس قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاعیه‌های صادر شده، اعتبار این ویزا به جز در شرایط خاص تا زمان پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود. برخی از مهمترین ویژگی‌های ویزای مولتیپل کانادا از این قرار است

  • نامحدود بودن تعداد دفعات ورود به خاک کانادا
  • اعتبار ویزا تا زمان اعتبار پاسپورت
  • امکان اقامت در کانادا تا ۶ ماه برای هر بار ورود
  • امکان تمدید مدت ۶ ماه در صورت کافی و قانع کننده بودن دلایل متقاضی
  • پس از گذشت ۶ ماه از ورود کافی است برای حتی چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید تا با ورود مجدد بتوانید ۶ ماه دیگر در این کشور اقامت داشته باشد.

 

ویزای نرمال

یکی از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ویزیتور کانادا و طبعا ویزای مولتیپل کانادا دعوتنامه رسمی و معتبر ازکانادا است. در ویزای نرمال کانادا تهیه و ارائه این دعوتنامه بر عهده متقاضی است و اوست که در حین ارائه مدارک برای ترجمه و ارائه به سفارت، دعوتنامه را نیز ارائه می‌دهد. به بیان دیگر در ویزای نرمال کانادا، تهیه و ارائه تمامی مدارک لازم برای ثبت نام ویزای کانادابر عهده متقاضی خواهد بود.

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزا نوع سوم ویزای توریستی کانادا است. ویزایی که مخصوص پدر، مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ فردی طراحی شده‌است که اولا اقامت دائم کشور کانادا را در اختیار دارد و ثانیا سن او بالای ۱۸ سال است. برای سوپر ویزای کانادا ارائه دعوت نامه از داخل کانادا الزامی است.

به بیان دیگر دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حداقل حقوق پایه دعوت کننده در کانادا نباید از ۲۴۰۰۰ دلار در سال کمتر باشد؛ مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما می‌بایست ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود. همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود.

مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا           

مدت زمان صدور ویزا توریستی کانادا بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا حداکثر ۱۲۱روز کاری است. البته این عدد تقریبی است و واقعیت این است که در مواردی کارشناسان خدمات ویزای کانادا در هولدینگ نیلگام ظرف مدت ۲ هفته موفق به اخذ ویزای متقاضی شده‌اند و توانسته‌اند مدت زمان صدور ویزای کانادا را کمتر کنند ولی از سوی دیگر با مراجعینی برخورد داشته‌اند که پرونده درخواست ویزای کانادای آنها بیش از ۱ سال است در سفارت بلاتکلیف باقی‌مانده است.

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج

    اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
مطالب بیشتر از این نویسنده shadi
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
  • ویزا توریستی سوئیس

    انواع روش های دریافت ویزا سوئیس: گردشگری دیدار از اقوام شرکت در سمینار یا همایش تجاری درما…
بارگذاری بیشتر در ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

اقامت سوئد از طریق ازدواج

اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …