خانه ویزا ویزا توریستی سوئیس

ویزا توریستی سوئیس

3 ثانیه خوانده شده
0
0
10

انواع روش های دریافت ویزا سوئیس:

  • گردشگری
  • دیدار از اقوام
  • شرکت در سمینار یا همایش
  • تجاری
  • درمانی

گردشگری

سوئیس کشوری کوهستانی و زادگاه ورزش های زمستانی خصوصاً اسکی می باشد، که برای علاقه مندان به هیجان و ماجراجویی این کشور بدون شک مقصد بسیار مناسبی خواهد بود، سفر به سوئیس برای دوستداران شکلات می تواند شیرین ترین سفر زندگی باشد. این ویژگی ها باعث شده سوئیس سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از سرتاسر جهان باشد. با اخذ ویزای توریستی سوئیس می توانید از این کشور زیبا دیدن نمایید.

دیدار از اقوام

اگر افراد خانواده شما در کشور سوئیس زندگی می کنند و شما قصد بازدید از این عزیزان را دارید دریافت دعوتنامه جهت ارائه به سفارت سوئیس بزای اخذ ویزا الزامیست، با توجه به این موضوع که سوئیس کشوری چهار زبانه است، (آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، رومانش) حتماً قرم دعوتنامه می بایست به یکی از این زبان ها تکمیل و ارائه گردد.

شرکت در سمینار یا همایش

کشور سوئیس سالانه میزبان همایش ها و جشنواره های مختلف علمی، تجاری و تفریحی است. اکثر این سمینارها در شهر ژنو پایتخت فرهنگی این کشور برگزار می گردد. اینگونه مراسم می تواند برای رشد علمی و تخصصی افراد بسیار مفید باشد. برای شرکت در این همایش ها نیاز به دریافت دعوتنامه از شرکت یا سازمان برگزار کننده برای ارائه به سفارت جهت اخد ویزا دارید.

تجاری

سوئیس یکی از ثروتمند ترین کشورهای جهان می باشد، درآمد سالانه هر فرد بطور میانگین در این کشور ۸۰۰۰۰ دلار می باشد، این رقم نشان دهنده اقتصاد قدرتمند سوئیس در مقایسه با اکثر کشورهای اروپایی است. این کشور دارای پیشرفته ترین سیستم بانکداری در سطح جهان است. با توجه به همه این ویژگی ها سوئیس از اقتصاد رو به رشد و قدرتمتدی برخوردار است.

درمانی

سوئیس یکی از پیشرفته ترین کشورها در زمینه پزشکی است. این کشور با ارائه بهترین خدمات درمانی و پزشکی به بیماران مقصد بسیاری از افراد برای انجام پروسه های درمانی می باشد. برای دریافت ویزای توریستی سوئیس جهت درمان نیاز به ارائه مدارک و نامه های پزشکی و تمکن مالی برای پرداخت هزینه های درمانی دارید.

 

مراحل اخذ ویزای توریستی سوئیس 

برای اخذ ویزای توریستی سوئیس در ابتدا با مراجعه به سایت رسمی سفارت سوئیس و تکمیل نمودن فرم درخواست و پرداخت هزینه جهت دریافت ویزا و رزرو وقت سفارت اقدام می نمایید، توجه داشته باشید زمان تعیین شده برای شما از سوی سفارت به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد، همچنین هزینه پرداختی برای بررسی مدارک و شرایط شما برای اخذ ویزای مورد نظر عودت داده نخواهد شد.

پس از انجام این مرحله شما موظف به تهیه و ترجمه مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت در زمان مشخص شده هستید. در آخرین مرحله شما با مراجعه حضوری به سفارت با ارائه مدارک لازم و انجام مصاحبه در صورت تائید افیسر پرونده می توانید وبزای توریستی سوئیس را دریافت نمایید.

مدارک لازم

برای اخذ ویزای توریستی سوئیس ملزم به ارائه مدارکی هستید که اثبات کننده هدف شما برای بازگشت به کشور مبدا باشد، این مدارک ارتباط مستقیم با قصد شما از سفر به سوئیس دارد. بطور مثال اگر برای بازدید از افراد خانواده راهی این کشور هستید موظف به ارائه دعوتنامه به سفارت برای اخذ ویزای توریستی خود می باشید.

ویزای ورود به خاک کشور سوئیس به چهار دسته تقسیم می‌شود؛

  • ویزای نوع A / ترانزیت: این نوع از ویزا در مبادی ورودی (فرودگاه) برای شخص متقاضی صادر می‌شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را نداشته و فقط می‌تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه‌های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.
  • ویزای نوع B / ویزای عبور: با این نوع ویزا مسافر اجازه خروج از فرودگاه را داشته و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارت دیگر، مسافر می‌تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.
  • ویزای نوع C / ویزای شینگن: این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول ۶ ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده کرد. این ویزا متداول‌ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است.
  • ویزای نوع D / ویزای ملی: این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند و از طریق آن می‌توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.

مراحل اقدام برای دریافت ویزا

۱.تعیین وقت ملاقات

۲. دانلود و تکمیل فرم درخواست

۳. تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی.

۴. مراجعه به دفتر کارگزار سفارت برای اقدام‌های حضوری (مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت‌نگاری)

  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
  • ویزا تجاری آلمان

    ویزا تجاری آلمان کشور آلمان جزء چهارمین کشورهایی است که از بهترین شرایط اقتصادی برخوردار ا…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج

    اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
مطالب بیشتر از این نویسنده shadi
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
  • ویزا توریستی کانادا

    ویزاتوریستی کانادا یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای …
بارگذاری بیشتر در ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

اقامت سوئد از طریق ازدواج

اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …