ویزا تجاری آلمان

کشور آلمان جزء چهارمین کشورهایی است که از بهترین شرایط اقتصادی برخوردار است. همین مسئله باعث می شود که بسیاری از افراد خصوصا از کشورهای جهان سوم مانند ایران قصد مهاجرت به این کشور برای داشتن شرایط بهتر کاری داشته باشند. در این حالت شما برای ورود، نیاز به ویزای تجاری آلمان دارید.
ویزای تجاری آلمان نوعی از ویزا است که به دارنده آن اجازه می دهد به مدت ۹۰ روز در طول ۶ ماه در آلمان بماند. پس می توان ویزای تجاری آلمان را نوعی از ویزاهای کوتاه مدت در نظر گرفت. این نوع ویزا به کسانی داده می شود که می خواهند برای شروع یک تجارت، حضور در قرارهای کاری و یا بستن قرارداد به آلمان بیایند. در ادامه ما به سوالات رایج شما در این زمینه پاسخ می دهیم
چه کسانی به ویزای تجاری آلمان نیاز دارند؟
از آنجایی که این نوع ویزا یک ویزای کوتاه مدت است، نوع ملیت شما یکی از فاکتورهای اصلی برای تعیین نیاز شما به این ویزا است. در حال حاضر ۶۲ کشور می توانند بدون نیاز به ویزای تجاری آلمان، وارد این کشور و بقیه کشورهای حوزه شینگن شوند.
مدارک متداول مورد نیاز :
فرم درخواست اخذ اقامت کوتاه مدت
دو قطعه عکس یکسان
گذرنامه ملی معتبر
بیمه درمانی سفر
برنامه سفر (که شامل رزرو پرواز، بلیط هوایی یا سایر وسایل حمل و نقل که شما قصد استفاده از آن را دارید تا به آلمان برسید.)
مدارک نشان دهنده محل اقامت
اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، در صورت لزوم)
اثبات وضعیت مالی
مدارک اختصاصی مورد نیاز :
نامه دعوت از طرف شرکای تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی
صورت حساب های بانکی شما از سه ماه گذشته
برنامه دقیق جلسات کاری شما
فرآیند درخواست ویزای تجاری آلمان :
روند درخواست ویزای تجاری آلمان تقریبا مشابه سایر ویزاهای آلمان است. شما می توانید درخواست ویزا را حداکثر سه ماه قبل از سفر خود و حداقل، سه هفته قبل از سفر ارسال نمایید. برای اعلام درخواست خود باید به یکی از سفارت های آلمان مراجعه کنید. این فرآیند حدود ۱۰ الی ۱۵ روز زمان می برد. اما اگر شرایط خاصی ایجاد شود ممکن است طولانی تر شود. پس دیر اقدام نکنید.
اعتبار ویزای تجاری آلمان چقدر است؟
این اعتبار بستگی به سفارت خانه ای دارد که آن را صادر کرده است.
یک بار ورود : این امکان را می دهد که شما فقط یک بار وارد آلمان شوید و به اندازه تعداد روزهایی که در ویزا مشخص شده است در آلمان بمانید.
چند بار ورود : در این حالت می توانید هر چند بار که خواستید وارد آلمان شوید ولی همچنان باید قانون ۹۰ روز اقامت در طول ۱۸۰ روز را رعایت کنید.

  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
  • ویزا توریستی سوئیس

    انواع روش های دریافت ویزا سوئیس: گردشگری دیدار از اقوام شرکت در سمینار یا همایش تجاری درما…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج

    اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …
  • ویزا ژاپن

    ویزای ژاپن سفر به سرزمین خورشید و احترام! “نیپون کوکو” در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورش…
  • ویزا توریستی ایتالیا

    ویزای ایتالیا ایتالیا عضو حوزه شینگن است و امکان ارائه ویزا شینگن را دارد. این نوع از ویزا…
مطالب بیشتر از این نویسنده shadi
  • اقامت سوئد از طریق ازدواج

    اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …
  • جاب آفر

    جاب آفر یکی از مسیرهایی که میتواند به اقامت دائم و نهایتاً شهروندی کانادا منجر شود، داشتن …
  • مهاجرت از طریق ازدواج

    مهاجرت از طریق ازدواج ازدواج در آلمان، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت این کشور و…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

اقامت سوئد از طریق ازدواج

اقامت سوئد ازطریق ازدواج: جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود …