روشهای مهاجرت به کانادا

برای واجد شرایط بودن در برنامه مهاجرت کاری فدرال، متقاضی باید حداقل ۶۷ امتیاز در سیستم رتبه بندی جامع را کسب کند. شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی می توانند بستگان درجه یک یا یکی دیگر از افراد همخون خود را برای پذیرش حمایت کنند.

مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی تقریبا برای تمام برنامه های ویزا ضروری است.

کبک نیز دارای قوانین مهاجرتی مخصوص به خود است. امروزه مردم لزوما در کشورهایی زندگی نمی کنند که در آن متولد می شوند. با توجه به اقتصاد قوی و کیفیت زندگی بالا، کانادا مقصد مهمی برای مهاجرین بین المللی است. برای اطلاع از نحوه مهاجرت به کانادا، مقالات سایت مهاجران فردا را مطالعه کنید.

کانادا دومین کشور بزرگ جهان است. برای بعضی ها، کانادا بیش از یک مقصد توریستی است. در سال ۲۰۱۶، ۲۹۹۶۳۴۶ نفر تصمیم گرفتند از سراسر جهان به کانادا مهاجرت کنند.بر اساس سرشماری که در همان سال صورت گرفت، افراد متولد خارج از کشور بیش از یک پنجم جمعیت کانادا را تشکیل دادند. تخمین زده شده است که تا سال ۲۰۳۶، مهاجران و کودکان با حداقل یک والد متولد خارجی، نیمی از جمعیت کانادا را تشکیل می دهند.

چرا مهاجرت به کانادا؟

هیچ دلیل عجیبی برای مهاجرت به کانادا وجود ندارد. از لحاظ مشاغل، کانادا دارای فرصت های فراوان شغلی و چشم انداز زندگی بهتر است. کشور دارای مناظر مختلف از کوه های کوهستانی تا آبشار نیاگارا است. این کشور دارای یک سیستم آموزشی عالی و خدمات بهداشتی اولیه رایگان است. همچنین به عنوان یکی از امن ترین کشورهای جهان شناخته شده است و رتبه یک  را در بین کشوره کشور را از نظر آزادی شخصی دارد.

چگونه می توان به کانادا سفر کرد؟

چند راه مختلف وجود دارد که افراد می توانند به کانادا بروند. هر برنامه مهاجرتی دارای معیارهای واجد شرایط خود است. محبوب ترین آنها ۶ برنامه است که از طریق آن مردم به کانادا مهاجرت می کنند و عبارتند از:

اکسپرس اینتری

این برنامه ایده آل برای مهاجران ماهر است که قصد دارند در کانادا مستقر شوند. سه برنامه مهاجرتی وجود دارد که فرد میتواند از طریق اکسپرس اینتری اقدام کند. برنامه مهارت کاری فدرال برای مهاجرت به کانادا از طریق این برنامه، متقاضی باید حداقل ۶۷ امتیاز در سیستم رتبه بندی جامع فدرال به دست آورد. این سیستم  با ۶ عامل در نظر گرفته شده است: سن، مهارت های زبان، آموزش، تجربه کار، اشتغال در کانادا و سازگاری از نظر زبان، زبانهای انگلیسی و فرانسوی زبان رسمی کانادا هستند.

برای اثبات مهارت زبان، متقاضی باید آزمون زبان معتبری بدهد. معیارهای زبان کانادایی (CLB) و (NCLC) برای اندازه گیری مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه مورد استفاده قرار می گیرند.

حداقل سطح CLB 7 یا NCLC 7 برای اولین زبان رسمی مورد نیاز است. برای دریافت امتیاز برای دومین زبان رسمی، متقاضی باید حداقل سطح CLB 5 یا NCLC 5 را بدست آورد.

برنامه مهارت تجاری فدرال

متقاضی باید واجد شرایط باشد

زندگی در خارج از استان کبک را برنامه ریزی کنید
حداقل سطح CLB 5 برای گوش دادن و صحبت کردن و CLB 4 برای خواندن و نوشتن را به دست آورید
حداقل ۲ سال تجربه کار تمام وقت یا معادل کار نیمه وقت داشته باشید
شرایط لازم کار برای مهارت تجارت مطابق با طبقه بندی ملی شغلی (NOC)بدست آورید.
حداقل پیشنهاد استخدام تمام وقت یکساله داشته باشید
حداقل مدارک تحصیلی مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق این برنامه وجود ندارد.

رده تجربه کانادایی

متقاضی باید برای این برنامه واجد این شرایط باشد:

شما باید حداقل ۱۲ ماه تجربه کار ماهانه در کانادا را در سه سال گذشته یا معادل آن در تجربه نیمه وقت داشته باشید. اشتغال و تجربه کاری که در طول تحصیل به دست می آید، محاسبه نمی شود.
باید سطوح زبان مورد نیاز برای کار را از لحاظ صحبت، گوش دادن، خواندن و نوشتن بدست آورید.
باید در خارج از کبک زندگی کنید.
حداقل مدارک تحصیلی مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق این برنامه وجود ندارد.برنامه نامزدی استان (PNP)

برنامه نامزدی استان (PNP)

اکثر سرزمین ها و استان های کانادا می توانند مهاجران را در برنامه نامزدی استان (PNP) انتخاب نمایند. این مهاجران باید در استان هایی که توسط آنها کاندید شده اند زندگی کنند و کار کنند.

هر استان دارای معیارهای واجد شرایط بودن برای برنامه است. در حالی که برخی از استان ها می توانند برنامه های خود را برای جذب دانشجویان و افراد کسب و کار طراحی کنند، دیگراستانها ممکن است کارگران ماهر یا نیمه ماهر را هدف قرار دهند. برخی از استان ها برنامه های اکسپرس اینتری را اجرا می کنند.

برای رفتن به کانادا از طریق PNP، متقاضی باید ابتدا برای کاندید شدن در استان مورد نظر درخواست دهد. پس از کاندید شدن، آنها می توانند برای اقامت دائم به IRCC درخواست دهند.

برنامه مهارت کاری کبک

این استان دارای قوانین خاص خود برای مهاجرت است. دو مرحله برای این برنامه وجود دارد.

مرحله ۱: درخواست از دولت کبک برای ارائه گواهی که نشان می دهد شما به عنوان مهاجر پذیرفته شده اید.

مرحله ۲: برای مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) برای اقامت دائم درخواست دهید.

برنامه ویزا راه اندازی استارتاپ

برای مهاجرت به کانادا از طریق این برنامه باید معیارهای زیر را رعایت کنید.

متقاضی باید یک کسب و کار داشته باشد که برای این برنامه واجد شرایط باشد
این کسب و کار باید توسط یک سرمایه گذار تأیید شده پشتیبانی شود
متقاضی باید حداقل سطح ۵ را در زبان انگلیسی یا فرانسه کسب کند
متقاضی باید پول کافی برای پشتیبانی خود و وابستگان داشته باشد

ویزا حمایت خانواده

شهروندان کانادایی، ساکنان دائمی کانادا می توانند خویشاوندانی را که مایل به مهاجرت به کانادا هستند حمایت کنند.

همسر، شریک زندگی مشترک یا همسر متقاضی می تواند تا زمانی که بیش از ۱۸ سال سن داشته باشد حمایت مالی می شود و حامی مالی یک رابطه واقعی با متقاضی دارد. همسر یا شریک زندگی مشترک باید با متقاضی زندگی کنند تا واجد شرایط باشند.

در مورد شریک زناشویی، رابطه باید حداقل یک سال طول بکشد. همچنین کودکان وابسته به متقاضی می توانند به کانادا مهاجرت کنند.

والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها می توانند تا زمانی که حمایت مالی از آنها حمایت مالی کنند و اطمینان حاصل شود که آنها نیازی به کمک مالی دولت ندارند.

در مورد پذیرش کودکان فرزند خوانده از یک کشور دیگر، قبل از حمایت از کودک باید روند فرزند خواندگی را تکمیل کرد. هر فرد دیگری که با خون ویا از طریق نسبت با فرد مرتبط است نیز ممکن است برای مهاجرت به کانادا تحت این حمایت قرار بگیرد.

برنامه خود اشتغالی

مهاجرانی که قصد خود اشتغالی در کانادا دارند می توانند از طریق این برنامه برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. برای واجد شرایط بودن باید:

حداقل ۲ سال تجربه در طول ۵ سال قبل از درخواست را داشته باشید
باید در ورزش و یا رویدادهای فرهنگی به عنوان یک سطح جهانی شرکت کند
باید در فعالیت های ورزشی و یا فعالیت های فرهنگی خود اشتغالی کند
قصد دارد در کانادا خود اشتغالی ایجاد کند
معیار انتخاب برای افراد خوداشتغال را در نظر بگیرد.
حداقل باید ۳۵ امتیاز در سیستم رتبه بندی جامع داشته باشد.
از نظر سلامتی باید وضعیت خوبی داشته باشد.
باید شخصیت خوب داشته باشد
باید از منابع مالی کافی برخوردار باشد

  • راههای سریع و آسان مهاجرت به کانادا

    راههای سریع و آسان مهاجرت به کانادا برنامه‌های مهاجرت “کسب و کار” یا “سرمایه‌گذار” که در آ…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • مهاجرت کانادا

    مهاجرت کانادا مهاجرت به کانادا از راه های مختلف امکان پذیر می باشد که عبارتند از: ویزای تو…
  • اخذ پذیرش تحصیلی

    پذیرش تحصیلی در کانادا در مقطع کالج برای تحصیل در مقطع کالج در برخی از رشته ها داشتن مدرک …
  • مهاجرت ازطریق ازدواج

    مهاجرت آلمان ازطریق ازدواج ازدواج در آلمان، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت این ک…
مطالب بیشتر از این نویسنده آرتین رایا
  • مهاجرت کانادا

    مهاجرت کانادا مهاجرت به کانادا از راه های مختلف امکان پذیر می باشد که عبارتند از: ویزای تو…
  • اخذ پذیرش تحصیلی

    پذیرش تحصیلی در کانادا در مقطع کالج برای تحصیل در مقطع کالج در برخی از رشته ها داشتن مدرک …
  • مهاجرت ازطریق ازدواج

    مهاجرت آلمان ازطریق ازدواج ازدواج در آلمان، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت این ک…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

مهاجرت کانادا

مهاجرت کانادا مهاجرت به کانادا از راه های مختلف امکان پذیر می باشد که عبارتند از: ویزای تو…