خانه مهاجرت اخذ ویزای هلند

اخذ ویزای هلند

24 ثانیه خوانده شده
0
0
59

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

به طور کلی باید گفت برای دریافت ویزا از هر سفارتی از جمله سفارت هلند باید مدارکی را به سفارت ارائه نماییم که در ادامه توضیح داده شده است.

۱- تکمیل فرم درخواست ویزا که باید توسط متقاضی تکمیل گردد. یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزای از سفارت هلند تکمیل نمودن فرم درخواست روادید (ویزا) میباشد که باید بطور خوانا، کامل و صحیح تکمیل و در حضور کارمند امور رواديد در سفارت امضاء شود. اگر ساير اعضای خانواده که نام آنها به عنوان همراه در گذرنامه متقاضی اصلي ذكر شده و قصد سفر داشته باشند، هرکدام بايستي بطور جداگانه فرم درخواست روادید را تکمیل كنند.
۲- گذرنامه شخص باید از تاريخ اتمام سفر حداقل تا ۶ ماه اعتبار داشته باشد و همچنین  حداقل باید ۲ صفحه خالی  داشته  باشد و بخش مربوط به امضاء، در صفحه اول گذرنامه، توسط دارنده گذرنامه امضاء شده باشد. فتوکپی از کلیه صفحات پر شده  گذرنامه از قبیل کلیه مهرها و روادیدهای قبلی) نیز در موقع درخواست روادید باید ارایه شود. اصل گذرنامه  پس ازکنترل توسط سفارت مهرشده و به متقاضی بازگردانده می شود.
۳- گذرنامه های قبلی شخص که تاریخ اعتبار آنها تمام شده است.
۴- اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی به همراه کپی از تمام صفحات
۵-عکس ۴ × ۶ تمام رخ، بدون رتوش و با زمينه سفيد که بيشتر از ۶ ماه از تاريخ گرفتن آن نگذشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دیدار از اقوام و خانواده در هلند (ویزای ویزیت هلند):
۱- دعوتنامه از هلند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام/ تلفن/نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.
۲- فتوكپي اقامت و يا پاسپورت شخص دعوت كننده براي رواديد ديدار از اقوام و دوستان
۳- تاييديه حساب بانكي به زبان انگليسي با گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب
۴- اجازه نامه  والدين در صورتيكه متقاضي كمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد يا امضاي والدين (هم پدر وهم مادر) در فرم در این مورد از ویزا نیز باید مدارک دیگری در پرونده شخص نیز موجود باشد که بسته به شرایط هر شخصی متفاوت میباشد.

اخذ ویزای تحصیلی هلند

دانشجویان پس از اخذ پذیرش از دانشگاه باید درخواست اجازه اقامت موقت به نام (MVV) دهید معمولا دانشگاه میزبان این کار را برای شما انجام می‌دهد ولی شما باید تمام مدارک ضروری را به زبان هلندی یا انگلیسی ارائه دهید. با این اجازه اقامت موقت ورود به کشور هلند و اقامت برای ۶ ماه امکان پذیر است. همچنین باید مدارکی که ثابت کند شما برای یک دوره ثبت نام کرده‌اید و شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه، هزینه صدور اقامت و هزینه زندگی حداقل به مدت ۳ ماه را به حساب دانشگاه واریز کنید. با توجه به اینکه اغلب دوره‌های تحصیلی در هلند بیش از یک سال به طوی می‌انجامد پس بعد از ورود و اقامت موقت، دانشجویان باید درخواست مجوز اقامت بدهند که معمولا دانشگاهی که انتخاب می‌کنند از طرف آن‌ها این کار را انجام دهد.

جهت اخذ ویزای دانشجویی هلند به مدارک زیر احتیاج خواهید داشت:

  • گذرنامه معتبر
  •  فرم پذیرش تکمیل شده
  • تاییدیه­ بیمه درمانی
  • تاییدیه­ پرداخت هزینه­‌های اقامت
  • گزارش گردش حساب بانکی
  • نامه­ رسمی از یک دانشگاه در هلند

    مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

    ویزای هلند

    الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

    ب) شناسنامه

    ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.

    د) دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی

    ه) کپی بلیط رفت و برگشت

    و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

    ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

    ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

    ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

    ی) گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند):

    ۱) برای کارمندان:

    • قرارداد کار
    • اجازه خروج از جانب کارفرما
    • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

    ۲) برای مشاغل آزاد

    • کپی جواز کسب
    • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
    • مفاصاحساب مالیاتی

    ۳) دانشجویان

    • گواهی اشتغال به تحصیل

    ۴) بازنشستگان

    • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

    ک) نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

    ل) وضعیت تاهل متقاضی

    نکته:

    در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

    هزینه صدور ویزا

    ویزای هلند

    هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است. البته افراد ذیل از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند؛

    الف) کودکان زیر ۶ سال

    ب) شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال

    ج) دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.

    د) همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی

    ه) نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که برای شرکت در رویدادهای علمی، فرهنگی، تحصیلی و ورزشی قصد سفر به هلند را دارند.

    و) افرادی که در استخدام سازمان‌های بین المللی با ماهیت هلند هستند.

    زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

    حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزا ۲۰ روز است و در تمام این مدت گذرنامه در اختیار سفارت خواهد بود.

  • مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری هلند

    برای ورود به کشور هلند نیازمند به دریافت ویزا از سفارت کشور هلند میباشیم. سفارت هلند ویزاهای مختلفی مانند ویزای توریستی هلند، ویزای دیدار خانواده هلند ، ویزای تجاری هلند ، ویزای تحصیلی هلند و ویزای کاری هلند که از مهمترین انواع ویزا میباشند صادر میکند. در نوشتارهایی جداگانه مدارک مورد نیاز برای دریافت هر نوع از این ویزاها از سفارت هلند توضیح داده شده است. در این نوشتار قصد داریم مدارکی که برای دریافت ویزای کاری هلند از سفارت هلند نیاز است را شرح دهیم.
    یزای کاری هلند برای متقاضیان کار در هلند، در زمانی صادر میشود که کارفرمایی از داخل هلند یک دعوتنامه کاری برای متقاضی صادر نماید که البته صادر کردن دعوتنامه کاری نیازمند دریافت مجوزهایی از اداره مهاجرت هلند میباشد. درهر صورت اگر چنانچه متقاضی که خواستار دریافت ویزای کاری هلند باشد توانسته باشد یک دعوتنامه کاری از یک کارفرمای هلندی دریافت نماید میتواند با ارائه مدارکی دال بر معتبر بودن دعوت نامه کاری به سفارت هلند مراجعه نموده و درخواست ویزای کاری نماید.
    طبیعتا برای دریافت ویزای کاری هلند علاوه بر دعوتنامه باید مدارک دیگری نیز به سفارت ارائه شود که این مدارک به شرح زیر میباشد.
    ۱-    مدارک هویتی شامل پاسپورت و شناسنامه و .. که البته باید مدارک ترجمه شود
    ۲-    مدرک مالی که نشان دهنده گردش حساب شخص در ایران میباشد
    ۳-    تکمیل فرم تقاضای ویزا که به صورت تایپ شده باید به سفارت تحویل داده شود
    ۴-    دعوتنامه کاری که مهمور به مهر شرکت صادر کننده و همینطور مهمور به مهر اداره مهاجرت و اداره کار هلند باید باشد.
    ۵-    یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ و رنگی
    ۶-    بیمه نامه مسافرتی شینگن که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد و از یکی از شرکتهای بیمه مورد قبول سفارت هلند صادر گردد.
    ممکن است بنا به شغل شخص، سفارت هلند از متقاضی درخواست مدارک دیگری نیز بنماید. و این مدارک ثابت نمیباشد.
    لازم به ذکر است که هزینه ای نیز بابت رسیدگی به پرونده ویزا از جانب سفارت هلند دریافت میگردد که صرف نظر از نتیجه حاصله قابل عودت به شخص نمیباشد.

    مدارک مورد نیاز ویزای سرمایه گذاری هلند

    الزاماتی که شخص سرمایه گذار برای اقامت در هلند از طریق سرمایه گذاری به آن نیاز دارد :

    سرمایه گذاری حداقل ۱،۲۵۰،۰۰۰ € در یک شرکت هلندی و یا در یک مشارکت و یا یک صندوق دولتی ،

    برای سرمایه گذاری در یک صندوق مشارکت می بایستی آن صندوق عضو انجمن (NVP) و آن صندوق توسط وزارت امور اقتصادی به رسمیت شناخته شده باشد

    سرمایه گذاری در شرکت های هلندی به منظور ارزش افزوده به اقتصاد هلند مورد بررسی قرار می گیرد ، حال این ارزش افزوده می تواند از چند طریق صورت گیرد :

    حداقل ۱۰ موقعیت شغلی در عرض پنج سال ایجاد کرده باشد ،

    ایجاد نوآوری در طرح شرکت ثبت شده که می تواند به شکل ثبت یک ثبت اختراع ، سرمایه گذاری در نوآوری (یا فن آوری یا غیر فنی)، و یا سرمایه گذاری در یک شرکت ردیف بالا در زمینه های  (کشاورزی و مواد غذایی ، مواد شیمیایی  ، صنعت ، انرژی  با تکنولوژی پیشرفته ، حمل و نقل ، باغبانی ، بهداشت و آب ) ناگفته نماند که این سرمایه گذاری در خرید ملک نمی تواند انجام شود .

    صشیصی سرمایه گذاری و ثبت شرکت در هلند

    برای کسب ویزای سرمایه گذاری هلند شخص سرمایه گذار می بایست امتیازاتی جمع آوری کند که این امتیازات را به صورت دسته بندی شده ارائه        می نمائیم :

     

    [دسته بندی] زیر شاخه ها حداکثر امتیاز تفکیک دسته بندی ها امتیاز
    تجربه(۳۰ امتیاز مورد نیاز) تحصیلات ۴۰  به عنوان مثال کارشناسی ارشد ۳۰
    به عنوان کارآفرین ۳۵ مالک شرکت به عنوان مثال ۳۰
    به عنوان کارمند ۱۰ به عنوان مثال کارمند ارشد> 5 سال ۹
    در هلند ۱۵ به عنوان مثال مشتری هلندی ۵
    طرح کسب و کار(۳۰ امتیاز مورد نیاز) چشم انداز تجاری ۵۰ تجزیه و تحلیل بازار + مشتری های + و غیره ۱۵
    PT فروش منحصر به فرد + بازاریابی + و غیره ۲۵
    قیمت ۱۰
    سازمان ۱۰ به عنوان مثال حمایت از محصول ۱۰
    توجیه مالی ۴۰ سرمایه خصوصی> € ۱۰٫۰۰۰، – ۱۵
    فروش به عنوان مثال> 125.000 €، – ۱۰
    ارزش افزوده(۳۰ امتیاز مورد نیاز) Innovativity ۴۰ به عنوان مثال اختراع ثبت شده ۲۰
    ایجاد شغل (متقاضی شامل نمی شود) ۳۰ موقعیت کلی ۰،۵-۲ ۵
    ۲-۵ ۱۰
    ۵/۱۰ ۲۰
    > 10 ۳۰
    حقوق و دستمزد> 45.000 €، – ۱-۳ ۱۰
    ۳-۶ ۲۰
    > 6 ۳۰
    سرمایه گذاری ۳۰ دارایی € ۰، – به € ۵۰٫۰۰۰، – ۵
    دارایی> € ۵۰٫۰۰۰، – ۱۰
    دارایی> € ۱۰۰٫۰۰۰، – ۲۰
    دارایی> € ۱٫۰۰۰٫۰۰۰، – ۳۰

     

    حال شخص باید از قبل برنامه خود را برای سرمایه گذاری در هلند انتخاب کرده باشد ، فرد سرمایه گذار می تواند از سه طریق در کشور هلند سرمایه گذاری نماید :

     ۱ – ثبت شرکت ، ۲- سرمایه گذاری مشترک ، ۳- سرمایه گذاری در صندوق های دولتی

    در راه نخست شما می توانید شرکتی را به ثبت رسانید که البته صرفا ایجاد یک شرکت به راحتی آنچه که برخی دفاتر مهاجرتی در مورد آن صحبت می کنند نیست ، این پروسه برای افرادی که بدون تجربه و داشتن بیزینس و تجربه کاری در کشور مبدا و بدون شناخت از بازار کشور مقصد و بدون هدف پیش رفتن برای سرمایه گذاری در هلند آن چنان جالب نمی باشد و خطراتی نیز آن ها را تهدید می کند که حتی سرمایه خود را از دست بدهند ، از این رو پیشنهاد می شود حتما این نکته را در نظر داشته باشید که ثبت شرکت در کشور هلند پروسه ی آسانی نبوده و اگر شما در کشور خود به عنوان یک کارفرما شرکتی را اداره می کردید و یا در خرید و فروش کالایی فعالیت داشته اید و یا یک شرکت مشاوره ای داشته اید حال در هر زمینه ای که می دانید این بیزینس در کشور هلند هم توجیه اقتصادی دارد و شرکت را به درآمد زایی می رساند می توانید وارد این پروسه شوید که نقش یک وکیل کاردان و همچنین فرد متخصص در طراحی طرح اقتصادی ( بیزینس پلن ) شما بسیار نقش کلیدی داشته و می توان از آن به عنوان رمز موفقیت شما برای ایجاد شرکت خود در هلند یاد کرد ، در ادامه این مطالب مدارکی که می بایست برای این پروسه ارائه نمائید را یاد آور می شویم :

    حساب سالانه ۳ سال گذشته که تایید شده توسط یک شخص ثالث مستقل و یا اگر کسب و کار شما کمتر از ۳ سال بوده ارائه حساب سالانه طرح سرمایه گذاری این شرکت که در آن هدف از سرمایه گذاری توضیح داده شده است

    پیش بینی شما در مورد انتظار خود از سرمایه گذاریتان با توجه به اندازه و زمان در ارتباط با میزان سرمایه ، گردش مالی ، (سود خالص) ، اشتغال و یا نو آوری ، فن آوری و غیر فنی

    ارائه اسناد و مدارک اثبات سهم و سطح مشارکت فعال در این شرکت ، از جمله دانش ، منابع ، ثبت اختراعات ، شبکه و مشتریان خود

    اگر کسب و کارتان کمتر از ۳ سال می باشد ، شما باید اطلاعاتی در مورد کسب و کارتان که مربوط به :

    اطلاعات شخصی و پس زمینه از مدیریت شرکت ( آموزش ، تجربه)

    کالا یا خدمات

    تجزیه و تحلیل بازار با تمرکز بر محصول خاص و یا خدمات در محیط کسب و کارتان

    شرح قیمت گذاری

    سین سازمان

    ترازنامه

    بررسی عملیات ( دستاوردها )

    گردش مالی و پیش بینی نقدینگی از جمله محاسبات مالی

    بودجه برای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری

    در راه دوم شما می توانید به عنوان یک شخص که دارای حرفه یا توانایی خاصی بوده  برای سرمایه گذاری در کشور هلند نیز اقدام نمائید که البته در این طرح نیز شما باید در رزومه خود از خاص بودن شما نسبت به سایر افراد متقاضی در سرمایه گذاری مشترک شانس خود را برای دریافت این ویزا بالا ببرید که در این نوع پروسه نکته ای که شما را می تواند به موفقیت برساند رزومه ی منحصر به فرد شما در مقایسه با سایر متقاضیان می باشد ، مثلا شما اختراعی دارید و یا طرحی نوین در ایجاد درآمد زایی برای دولت هلند دارید و یا … این چنین طرح ها که مورد استقبال دولت هلند قرار گیرد ، در ادامه به ارائه مدارک مورد نیاز برای این پروسه می پردازیم :

    توافق بین شرکت کنندگان از سرمایه گذاری مشترک با بیان اندازه و شرایط

    طرح های سرمایه گذاری و بیان نوع کسب و کار و سرمایه گذاری های خود که از شرایط اصلی این ارتباط است

    اثبات تداوم کسب و کار از سرمایه گذاری مشترک قراردادی ، از جمله حساب سالانه

    اطلاعاتی در مورد اثرات سرمایه گذاری در هر دو زمان ( قبل و بعد از ورود به هلند ) در ارتباط با وضعیت مالی ، گردش مالی ، نتایج (درآمد خالص ) ، اشتغال ، و یا نوآوری

    شواهد حمایت از سهم و سطح مشارکت فعال در سازمان ، مانند خاص بودن متقاضی ، دانش ، منابع ، ثبت اختراعات ، شبکه و مشتریان

    در راه سوم نیز شما می توانید سرمایه خود را در صندوق های دولتی که مورد تائید وزارت امور اقتصادی کشور هلند است سرمایه گذاری نمائید و پس از گذشت ۳ سال برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نمائید که البته در این پروسه شما باید مواردی را رعایت نموده تا سرمایه خود را از دست ندهید ، در ادامه مدارکی که برای سرمایه گذاری در صندوق های دولتی مورد تیاز می باشد را به خدمت شریفتان می رسانیم :

    اثبات مشارکت خود در صندوق ،

    نامه ای که در آن صندوق توسط وزارت امور اقتصادی به رسمیت شناخته شده باشد ،

    نامه ای که در آن نشان دهید سرمایه خود را از طریق پول شویی به دست نیاوردید ، ( ارائه نامه ها و سند های تمکن مالی )

    کارت اقامتی که بعد از سرمایه گذاری در هلند به شما و همراهان ( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) اعطا می شود یک اقامت ۳ ساله بوده که اگر در این ۳ سال شما به تعهدتان عمل کنید بعد از گذشت ۵ سال به شما اقامت دائم داده می شود و بعد از آن نیز می توانید برای گرفتن پاسپورت هلندی خود اقدام کنید .

    اجازه کار برای فرد سرمایه گذار وجود خواهد داشت و این موضوع در نوع ویزای شخص قید می گردد و نیازی به اخذ اجازه کار از اداره کار نمی باشد .

  • تحصیل در هلند

    تحصیل در هلند     طول دوره ی تحصیل در مقطع لیسانس در هلند برای برخی رشته ها به ص…
  • مهاجرت به هلند

    مهاجرت به هلند     هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان که شما می توانید از روش های…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • دشت لاله های واژگون

    دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …
  • راهنمای سفر به کاشان

    راهنمای سفر به کاشان کاشان یکی از زیباترین و قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که هر سال میزبان …
  • راهنمای سفر به روسیه

    راهنمای سفر به روسیه روسیه پهناورترین کشور دنیا است و به دلیل همین پهناوری با کشورهای زیاد…
مطالب بیشتر از این نویسنده admin2
  • مهاجرت کانادا

    مهاجرت کانادا مهاجرت به کانادا از راه های مختلف امکان پذیر می باشد که عبارتند از: ویزای تو…
  • اخذ پذیرش تحصیلی

    پذیرش تحصیلی در کانادا در مقطع کالج برای تحصیل در مقطع کالج در برخی از رشته ها داشتن مدرک …
  • مهاجرت ازطریق ازدواج

    مهاجرت آلمان ازطریق ازدواج ازدواج در آلمان، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت این ک…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

دشت لاله های واژگون

دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …