خانه مهاجرت اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

3 ثانیه خوانده شده
0
0
59

مدارک لازم جهت اخذ پذيرش تحصيلی آلمان

مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند:

·         ترجمه مدرک ديپلم و ريز نمرات آن

·         ترجمه مدرک پيش دانشگاهی و ريز نمرات آن

·         ترجمه مدرک ليسانس و ريز نمرات آن

·         ترجمه مدرک فوق ليسانس و ريز نمرات آن

·         کپی پاسپورت

·         کپی شناسنامه

·         ۱۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶

·         گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )

·         مدرک Toefl 550 يا IELTS 6.5  در صورت موجود بودن

·         کارنامه قبولي در کنکور سراسری

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصيلی بايد به تاييد سفارت آلمان برسد که همه روزه از يکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا۱۱:۳۰ اين کار امکان پذير است. مدارک ابتدا بايد به تاييد وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نيز تاييد نمايد.

 

تعداد متقاضیان ایرانی ویزای تحصیلی آلمان و دریافت پذیرش بسیار زیاد است و شما باید بر اساس نکات زیر،در یک زمان بندی مناسب اقدام نمایید:

·         تاریخ شروع کلاس هایتان در آلمان

·         در نظر گرفتن ۸ هفته از روز مصاحبه تا روز دریافت روادید تحصیلی آلمان (سفارت آلمان برای اینک به شما ویزا دهد حتما باید از یک کالج و یا یک دانشگاه پذیرش داشته باشید منظور از کالج، نهاد های دولتی وابسته به دانشگاه هاست که وظیفه آموزش زبان آلمانی و دروس پایه مانند ریاضی و فیزیک را به دانشجویان خارجی دارند.در واقع منظور آموزشگاه ها و مدارس زبان آلمانی نیست،زیرا اگر شما صرفا قصد یادگیری زبان آلمانی را از ابتدا در آلمان داشته باشید و مستقیم از ایران درخواست میدهید، سفارت آلمان به شما ویزای تحصیلی آلمان را نمی‌دهد.

·         شهر خود نسبت به تمدید در ابتدا ۳ماه اعتبار دارد که متقاضی بعد از ورود به خاک آلمان می بایست مراجعه به اداره امور اتباع خارجه ی ویزای دانشجویی آلمان ۱الی۲ ساله ویزای تحصیلی المان خود اقدام کند

مدارک لازم جهت ویزای تحصيلی آلمان

درخواست ویزا بايد شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

·         سه نسخه فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد به همراه ۳ قطعه عکس جديد ( با در دست داشتن پذيرش می توانيد فرم درخواست را از سفارت تحويل بگيريد)

·         گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاريخ درخواست رواديد )

·         شناسنامه

·         گذرنامه و شناسنامه همسر

·         فتوکپی از صفحه دوم و سوم گذرنامه متقاضی و همسر

·         تعهد نامه مالی بر اساس بند ۸۴ قانون اتباع بيگانه ( اصل و کپی) از طرف تعهد کننده در آلمان به انضمام گواهی وضعيت اقامت وی در آلمان ، گواهی در مورد تامين مالی هزينه تحصيلی ( مانند فيش حقوق تعهد کننده و يا مدارک درآمد شخص متقاضی)

·         اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا مدرسه عالی( Fachhochschule ) در آلمان

·         مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ايران

·         اصل و کپی مدارک تحصيلی دبيرستانی و دانشگاهی متقاضی در ايران

·         ارائه ۶ ماه بيمه درمانی ( که اين امر توسط بيمه درمانی بين المللی بيمه ايران قابل انجام است)

به جز مدارک مذکور در موارد خاص ممکن است سفارت از شما درخواست ارائه مدارک ديگری نمايد که اين مدارک برای بررسی درخواست شما الزامی است. لازم به ذکر است که هيچ نوع ويزايي در آلمان تبديل به ويزای تحصيلی نمی شود يعنی اگر شخصی با رواديد توريستی وارد خاک آلمان شد نمی تواند درخواست ادامه تحصيل و تبديل ويزای توريستی به تحصيلی نمايد.

ضمانت نامه مالی

در کشور آلمان ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است:

·         خود شخص متقاضی رواديد تحصيلی

·         تعهد کننده مالی مقيم در آلمان

۱ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی رواديد تحصيلی

شخص می تواند با مراجعه به يکی از شعبات ارزی بانک ملی ايران و با حواله کرد مبلغ ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ يورو بنام خود به بانک ملی هامبورگ ، ضمانت مالی خود را بعهده بگيرد.

۲ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقيم در آلمان

شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در آلمان و با ارائه کليه مدارک مالی خود اعم از فيش حقوقی و . شخص متقاضی رواديد تحصيلی در ايران را تا مادامی که در آلمان تحصيل مي نمايد ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ايران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی رواديد خود را درخواست نمايد.

مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان

پس از درخواست وقت از سفارت آلمان باید به دنبال جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان باشید . برخی از این مدارک عبارتند از :

• دو فرم تکمیل شده در خواست ویزا
• دو قطعه عکس پاسپورتی
• پاسپورت معتبر
• قرار داد کار یا نامه از کارفرما
• گواهی تمکن مالی
• پرداخت هزینه ویزا (۶۰ یورو )

انواع ویزای کار آلمان

• استخدام عمومی : در این نوع ویزای کار فرما بر اساس نیاز اقتصادی آلمان اقدام به استخدام نیروی کار مورد نیاز از خارج از اتحادیه اروپا می کند . در این نوع ویزای کار صلاحیت حرفه ای و یا یک پیشنهاد قرارداد استخدام مورد نیاز است .

• متخصص حرفه ای : کشور آلمان علاقمند به جذب نیروهای حرفه ای متخصص برای کار و زندگی در آلمان می باشد . در این نوع ویزای کار تحصیلات دانشگاهی با تجربه کار حرفه ای مورد نیاز است و این نوع ویزا به افراد متخصص ، مدیران با تجربه و اساتید دانشگاه تعلق می گیرد . افراد درصورت عدم موفقیت جهت قرار داد با کارفرمایان آلمانی می توانند با مجوز اقامت ویزای جویای کار که برای شش ماه معتبر است به آلمان سفر کرده در این کشور شغلی مناسب برای خود بیابند .

• خود اشتغالی یا کار آفرینی : این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد ثبت شرکت و یا افتتاح شغلی در آلمان را دارند . برای صدور این نوع ویزا باید ثابت کرد که شغل مورد نظر به نفع اقتصاد آلمان است و فرد سرمایه کافی برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان را داراست . این مجوز کار حداکثر تا سه سال معتبر است . بعد از سه سال فرد دارنده این نوع مجوز کار می تواند برای اقامت اقدام نماید . حداقل میزان پول مورد نیاز برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان یک میلیون یورو است .
فرد دارنده ویزای کار آلمان می تواند با تکیه به طرح پیوستن به اعضای خانواده برای همراهی همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود اقدام کند و با آن ها به این کشور مهاجرت نماید .

شرایط ویزای کار برای فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان

کلیه دانشجویان بین المللی محصل در دانشگاه های آلمان می توانند پس از اتمام دوره تحصیل خود و فارغ التحصیلی از دانشگاه های این کشور در آلمان مشغول به کار شوند . بدین منظور این افراد می توانند جهت اخذ ویزای جست و جوی کار اقدام کرده ، به ۱۸ ماه در این کشور اقامت داشته و کار مناسبی برای خود پیدا کنند .

کارت آبی ( blue card ) اتحادیه اروپا

کارت آبی اتحادیه اروپا یک مجوز کار و اقامت برای کشورهای غیراتحادیه اروپا است . کارت آبی اتحادیه اروپا حقوق اجتماعی اقتصادی جامع و مسیری به سوی اقامت دائم در اروپا فراهم می کند . برای دریافت این نوع کارت مدرک لیسانس و یا حداقل پنج سال تجربه کار حرفه ای و پیشنهاد کاری یا قرار داد کاری از سوی کارفرمای اروپایی مورد نیاز است .

مدارک مورد نیاز کارت آبی ( بلوکارت ) اتحادیه اروپا

• تکمیل فرم در خواست
• پاسپورت معتبر
• دو قطعه عکس پاسپورتی
• دو کپی از پیشنهاد کار
• مدرک لیسانس
• گواهی بیمه سلامت

  • اقامت کاری آلمان

    اقامت کاری آلمان   در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای کار آلمان، به ت…
  • ویزای تحصیلی آلمان

      کشور آلمان به دلیل جذابیت های زیادی که برای دانشجویان دارد متقاضیان زیادی را برای و…
  • راههای مهاجرت به المان

    راههای مهاجرت به آلمان انواع راههای مهاجرت به آلمان به دسته های مختلفی تقسیم میگردد ، با ت…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • دشت لاله های واژگون

    دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …
  • راهنمای سفر به کاشان

    راهنمای سفر به کاشان کاشان یکی از زیباترین و قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که هر سال میزبان …
  • راهنمای سفر به روسیه

    راهنمای سفر به روسیه روسیه پهناورترین کشور دنیا است و به دلیل همین پهناوری با کشورهای زیاد…
مطالب بیشتر از این نویسنده admin2
  • چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

    انواع مختلف ویزای توریستی کانادا ویزای توریستی نیز به ۳ دسته تقسیم می شود: ۱ » ویزای سینگل…
  • برنامه کارآفرینی جزیره پرینس ادوارد

    برنامه کارآفرینی جزیره پرینس ادوارد برنامه گزینش مهاجر از روش کارآفرینی استانی جزیره پرینس…
  • روشهای مهاجرت به کانادا

    روشهای مهاجرت به کانادا برای واجد شرایط بودن در برنامه مهاجرت کاری فدرال، متقاضی باید حداق…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

دشت لاله های واژگون

دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …