خانه مهاجرت اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا

10 ثانیه خوانده شده
0
0
55

مدارک لازم برای گرفتن ویزای کانادا

  • پاسپورت معتبر
  • ۲ قطعه عکس گذرنامه که اخیرا گرفته شده است. این عکس باید ۳٫۵ در ۴٫۵ و سرشانه به بالا باشد.
  • پرداخت هزینه پروسه ویزا.

نکته:  میزان پولی که هر نفر باید برای اثبات استطاعت مالی خود به سفارت نشان دهد، بسته به شرایط فرد، شغل فرد، مدت زمان سفر به کانادا، هتلی که برای اقامت در نظر گرفته و بسیاری از فاکتورهای دیگر بستگی دارد.

  • مدارکی که نشان‌دهنده هویت فردی شما، اثبات اشتغال شما در کشور محل سکونت، دعوت‌نامه از طرف خانواده یا دوستانتان در کانادا و همچنین ارائه جزئیات سفر خود از دیگر موارد مهم و ضروری در گرفتن ویزای کانادا است.

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا

در زیر به مدارکی اشاره می کنیم که برای گرفتن ویزای دانشجویی کانادا مورد نیاز است و در ادامه به توضیح هر یک میپردازیم.

  • مدارک مبنی بر اثبات پذیرش دانشگاهی.
  • مدارک مربوط به نشان‌دادن هویت فردی شما.
  • مدارک مربوط به استطاعت مالی.
  • دعوت‌نامه
  • نمره آیلتس/تافل در صورتی که مورد نیاز باشد.
  • کپی از مدارک آکادمیک و گواهینامه‌های معتبری که تا به حال کسب کردید.
  • گواهینامه معتبر بین‌المللی، اگر آن را در اختیار داشته باشید.

علاوه بر مدارک بالا ممکن است مجبور به ارائه مدارک دیگری نیز باشید، به عنوان مثال اگر شهروند کشوری نیستید که از آنجا برای درخواست ویزا اقدام کردید، ممکن است از شما خواسته شود تا ثابت کنید به صورت قانونی در کشور مذبور وارد شده‌اید.

۱) مدارک مبنی بر اثبات پذیرش

اگر قصد دارید تا در هر یک از مدارس کانادا (ابتدایی یا دبیرستان)، کالج، دانشگاه و یا دیگر موسسات آموزشی شرکت داشته باشید، باید اصل پذیرش‌نامه از هر یک از این موسسات را به سفارت ارائه دهید.

۲) مدارک مربوط به نشان‌دادن هویت فردی شما

شما باید:

  • پاسپورت معتبر که حداقل یکسال تا انقضای آن باقی باشد، به افسر سفارت نشان دهید. این پاسپورت باید به شما همچنین این امکان را بدهد که به کشوری که آن را صادر کرده، به راحتی بازگردید. شهروندان و آنان که اقامت دائمی ایالت متحده، سنت پیرر و میکلون و همچنین گریلند داشته باشند نیازی به ارائه پاسپورت نخواهند داشت، در عوض باید کد ملی خود و یا کارت ملی مخصوص اتباع خارجی را نشان دهند.
  • همراه داشتن دو عکس پاسپورتی که در پشت آن نام و تاریخ تولدتان درج شده، الزامی است. دقت کنید که عکس‌ها باید ۳٫۵ در ۴٫۵، سرشانه به بالا و از تمام صورتتان باشد.

۳) استطاعت مالی

شما باید بتوانید به افسر سفارت استطاعت مالی خود و تمامی افراد همراهتان را ثابت کنید. برای این منظور شما باید:

  • اگر پول خود را به بانکهای کانادایی منتقل کرید، نشان دادن حساب بانکی خود در کانادا که به نام شما باز شده است.
  • گردش حساب چهار ماه آخر
  • حواله بانکی در ازر قابل مبادله
  • پرداخت شهریه و هزینه‌های مربوط به اقامتتان
  • مالیات بر درآمد از شخص یا سازمانی که هزینه‌های شما را متقبل شده است.
  • اگر موفق به دریافت اسکولارشیپ (بورس تحصیلی) از طرف موسسه کانادایی که بدان پذیرش شده‌اید، گردید، باید مدارک مربوطه را به افسر سفارت نشان دهید. توجه داشته باشید متقاضیان باید ثابت کنند که توان پرداخت هزینه‌های تحصیلی، اقامتی، و همچنین هزینه سفر خود به کانادا را دارید، بدون آنکه نیاز به باشد تا در کانادا مشغول کار شوید. دانشجویان باید ثابت کنند تا حداقل ۱۰ هزار دلار کانادا برای هزینه‌های جاری زندگی برای یک دوره ۱ ساله را دارند. وام بانکی مورد تایید است.
  • اگر در کشور شما اقدامات کنترل ارز اعمال میشود، شما باید به افسر سفارت اطمینان خاطر دهید تا در مورد انتقال ارز از کشورتان به کانادا به منظور پرداخت هزینه‌ها، هیچگونه مشکلی پیش نخواهد آمد.

    ۴) توضیح‌ نامه

    در برخی موارد، ممکن است برای درخواست ادامه تحصیل، نامه اجازه تحصیل برای شما صادر گردد، ممکن است فعلا شما به چنین نامه ای نیاز نداشته باشید اما بعدها بدان نیاز پیدا کنید. توصیه ما به شما این است سعی کنید چنین نامه ای را حتما دریافت کنید. اگر شما چنین اجازه نامه ی معتبر را داشته باشید، خواهید توانست:

    • در دانشگاه و یا کالج شغلی پاره وقت داشته باشید، درحالیکه دانشجوی تمام وقت هستید.
    • اگر تصمیم به ادامه تحصیل در کانادا دارید، میتوانید درخواست مجدد اجازه‌‌نامه تحصیل از کانادا را دریافت دارید.

    اگر شما تصمیم دارید که تحصیلات خود را بعد از اتمام برنامه یا ترم کوتاه مدت ادامه دهید، باید به سفارت کانادا خارج از خاک کانادا رفته و تقاضای خود مبنی بر اجازه نامه تحصیلی اعلام دارید. اگر شما قبلا این اجازه نامه را از سفارت دریافت کرده باشید، نیازی به گرفتن مجدد آن نیست.

    اگر برای اجازه نامه تحصیلی اقدام کرده اید که نیازی بدان ندارید، باید نامه‎ای که توضیح دهد چرا شما درخواست آن را اعلام داشتید، ضمیمه کنید. این نامه باید افسر ویزا را مطلع سازد که شما تمامی آپشن‌ها را درک می کنید برای مثال، نمونه‌ای از آن را در خصوص ویزای دانشجویی کانادا در زیر بیان می‌کنیم:

    “افسر محترم ویزا

    من تمایل به اجازه نامه تحصیل برای مدت ۸ هفته مطالعه در ترم زبان انگلیسی دارم. زیرا اینجانب قصد دارم تا بعد از پایان این ترم، تحصیلات خود را در دانشگاه کانادایی  ………… ادامه دهم.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

مدارک لازم جهت اخذ دعوتنامه توسط شخص دعوت کننده

  • پر کردن فرم دعوتنامه با تاریخ و امضا
  • کپی کارت اقامت دعوت کننده
  • کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
  • گواهی حساب بانکی دعوت کننده
  • گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
  • آخرین برگ پرداخت مالیاتی (T4)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا توسط متقاضی

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی متقاضی
  • دعوتنامه معتبر فامیلی یا کاری
  • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
  • پاسپورت های قدیمی
  • شناسنامه
  • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه، قرارداد پیش خرید و غیره
  • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده و اعتبار داشته باشد.
  • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید، پرینت حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
  •  گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری
  •  قطعه عکس رنگی در سایز ۴٫۵*۳٫۵ با زمینه روشن که به تازگی گرفته شده باشد.
  •  گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد

مدارک کاری متقاضی

  • گواهی اشتغال به کار
  • فیش حقوقی
  • حکم کارگزینی
  • فیش بازنشستگی
  • حکم بازنشستگی
  • پروانه کسب
  • پروانه بهره برداری
  • پروانه وکالت
  • پروانه مطب
  • کارت بازرگانی

اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک زیر را در صورت وجود ارائه دهد :

مدارک شرکت

  • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
  • اساسنامه شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت به همراه برگه پرداخت
  • آخرین برگه مالیاتی شرکت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
  • اظهار نامه ثبت شرکت

توجه! (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم مورد نیاز است.)

ویزای سرمایه گذاری کانادا

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (IIP) با هدف پیشرفت اقتصاد کانادا و رشد و رونق دراز مدت کسب و کار در این کشور از طریق سرمایه و توان افراد مدیریتی شکل گرفته است که کمک شایانی به اقتصاد این سرزمین کرده است.

سرمایه گذاران علاقه مند به دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا باید :

·         نشان دهند که آنها تجربه کسب و کار و تجارت را دارند.

·         ثروتی با حداقل ارزش ۱۶۰۰۰۰۰ دلار کانادا (CAD) داشته باشند که از راه قانونی بدست آمده است.

·         ۸۰۰۰۰۰ دلار کانادا (CAD) سرمایه گذاری کنند.

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای ۵ سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود ۲۴ تا ۳۶ ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر ۱۹ سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از ۱۹ سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از ۵ سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.

برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.

اگر با درخواست ویزای سرمایه گذاری شما موافقت شود، شما باید قبل از صدور ویزای اقامت دائم در کانادا، سرمایه گذاری خود را انجام دهید که این کار باید ظرف کمتر از ۳۰ روز انجام شود. اداره ویزا نامه ای در خصوص دستورالعمل های جاری برای شما ارسال خواهد کرد. تا زمانی که سرمایه گذاری شما انجام نشود ویزای اقامت دائم به شما ارائه نخواهد شد.

بسیاری از موارد باعث می شود تا درخواست ویزای سرمایه گذاری کانادا رد و باعث شود تا از ورود شما به کانادا جلوگیری شود. مانند فعالیت در جرم و جنایت، نقض حقوق بشر و یا شرکت در جرم های سازمان یافته. همچنین ممکن است به دلایل امنیتی، بهداشتی و یا مالی درخواست شما به عنوان سرمایه گذار رد شود.

ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ جهت جذب کارگشایان خارجی و آوردن ایده های جدید کاری به کشور کانادا می باشد.این ویزا یکی از جدیدترین روش های دریافت اقامت دائمی کشور کانادا می باشد و متقاضی  می بایست قبل از تشکیل پرونده از پشتوانه ی مالی خوبی  برخوردار باشد.

از همین رو متقاضی می بایست واجد شرایط زیر باشد:

  •  دریافت تاییدیه ثبت ایده از سازمان های مربوطه ( بدین منظور می بایست یک نامه ثبت از سازمان  مربوطه دریافت نمایید.)
  •  دارای  تسلط بر زبان انگلیسی باشد.
  •  دارای مدارک تحصیلی مورد نیاز باشد.
  •  دارای پشتوانه مالی مناسب باشد.

در واقع ارائه نامه ثبت و تاییدیه از سازمان مربوطه مبنی بر حمایت رسمی آن ارگان از ایده شما می باشد و واضح است  که در صورت نداشتن چنین نامه ای، اداره مهاجرت کانادا درخواست استارتاپ ویزای شما را رد خواهد نمود.

از سوی دیگر نیز دولت کانادا هیچ گونه حمایت مالی از مهاجرین ویزای استارتاپ نخواهد نمود.

سازمان های تایید کننده ی ایده عبارتند از:

Designated Venture Capital Fund

Designated Angel Investors or

Designated Business Incubator

همانطور که اشاره گردید، شخص متقاضی می بایست پشتوانه کافی مالی جهت حمایت از خود و خانواده ی خود و برآوردن نیازهای مالی آنها  پس ازورود به کشور کانادا را داشته باشد. از همین رو، متقاضی می بایست مدارک و شواهد کافی مبنی بر توانایی مالی را ارائه نماید.

ویزای کار کانادا

هر ساله، بیش از ۱۵۰،۰۰۰ کارگر و کارمند خارجی وارد کانادا میشوند تا به کارهایی گمارده شوند که در کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است، یا برای آنکه به عنوان پرستار سر خانه مشغول به کار شوند.
شهروندان خارجی برای اشتغال به کار در کانادا در بیشتر موارد به استثناء مشاغل معدودی نیازمند مجوز کار هستند.انواع مختلفی برای مجوز کار در کانادا وجود دارد که هر کدام شرایط ویژه ای دارند.

روش های درخواست ویزای کار کانادا

  • درخواست عادی از خارج کانادا
  • درخواست آنلاین از داخل یا خارج کانادا
  • درخواست در زمان ورود به کانادا (مرز هوایی یا زمینی)

در بیشتر مواقع، از خارج از کانادا بایستی برای اخذ ویزای کار اقدام کرد. در بعضی از مواقع نیز میتوانید از داخل کانادا یا در زمان ورود به کانادا اقدام نمایید. در هر صورت متقاضی میبایست شرایط و مدارک اخذ ویزای کانادا را مدنظر قرار دهد.

 

  • اخذ ویزای اسپانیا

    شرایط اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا ویزای اسپانیا نسبت به هدفی که از سفر به کشور ا…
  • اخذ ویزای سوئیس

      انواع مختلف ویزا برای ورود به کشور سوئیس از زمانی که کشور سوئیس به کنوانسیون های مر…
  • اخذ ویزای اتریش

    مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی  کشور اتریش: ۱- تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی به صورت کامل .…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • دشت لاله های واژگون

    دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …
  • راهنمای سفر به کاشان

    راهنمای سفر به کاشان کاشان یکی از زیباترین و قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که هر سال میزبان …
  • راهنمای سفر به روسیه

    راهنمای سفر به روسیه روسیه پهناورترین کشور دنیا است و به دلیل همین پهناوری با کشورهای زیاد…
مطالب بیشتر از این نویسنده admin2
  • چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

    انواع مختلف ویزای توریستی کانادا ویزای توریستی نیز به ۳ دسته تقسیم می شود: ۱ » ویزای سینگل…
  • برنامه کارآفرینی جزیره پرینس ادوارد

    برنامه کارآفرینی جزیره پرینس ادوارد برنامه گزینش مهاجر از روش کارآفرینی استانی جزیره پرینس…
  • روشهای مهاجرت به کانادا

    روشهای مهاجرت به کانادا برای واجد شرایط بودن در برنامه مهاجرت کاری فدرال، متقاضی باید حداق…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

دشت لاله های واژگون

دشت لاله های واژگون دشت لاله های واژگون چهار محال و بختیاری یكی از زیباترین جلوه های بدیع …