خانه ویزا انواع ویزای فرانسه

انواع ویزای فرانسه

20 ثانیه خوانده شده
0
0
5

انواع ویزاهای کشور فرانسه

ویزای اتحادیه شینگن(USV)

با در دریافت این ویزا می‌توانید هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کنید. کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس ذیل عضو پیمان شینگن هستند

با توجه به هدف شما از سفر به این کشورها، یکی از انواع ویزای A ،B یا C  به شما تعلق می‌گیرد

شینگن

ویزای نوع A

این ویزا نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که دریافت آن  به شما اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های محدوده شينگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید. به همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است

ویزای نوع B

این ویزا نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که به همراه داشتن آن به شما اجازه می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید

ویزای نوع C

در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موقع دریافت آن مشخص می‌شود شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند.

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry): این ویزا فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن اعتبار دارد و به‌ محض ترک کشوری که به آن وارد شدید اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی می‌شود

ویزای دو بار ورود: این ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن وارد شوید. به خاطر داشته باشید استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخصی قابل‌استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry): تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی آن است که اعتبار آن ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال است. زمان این ۹۰ روز به‌محض ورود شما به هریک از کشورهای ناحیه شینگن محاسبه می‌شود

شینگن

 

ویزای تحصیلی و دانشجویی فرانسه : ویزا صادر شده برای تحصیل در برونئی دارالسلام

ویزای وابستگان کشورفرانسه : ویزیت به همسر و فرزندان (زیر ۱۸ ساله) که شوهرش در برونئی دارالسلام کار می کند صادر می شود

ویزای ترانزیت فرانسه : ویزا صادر شده به هر فردی که در حال حمل و نقل است و از طریق برونئی دارالسلام به کشور سوم منتقل می شود.

تبصره: ویزای ترانزیت فقط قابل اجراست و تنها در فرودگاه بین المللی برونیه صادر می شود

ویزای مسافرتی کشور فرانسه می تواند به اتباع جمهوری خلق چین، استرالیا، روسیه، تاجیکستان، مغولستان، هند، قطر، بحرین، کویت، عربستان سعودی و تایوان اعطا شود، در صورت حمل و نقل به داخل کشور یا از یک کشور سوم توسط هوا. با این حال، آنها ملزم به انجام شرایط زیر هستند

یک گذرنامه معتبر داشته باشید

بلیط هواپیما تایید شده را تأیید کنید

ویزای معتبر به کشور سوم

بودجه کافی در طول دوره حمل و نقل در برونئی دارالسلام

ویزای ترانزیت کشور فرانسه  نیز ممکن است برای تمام اتباع دارای اجازه معتبر مجوز صادر شده توسط استرالیا، نیوزیلند، ایالات متحده آمریکا (ایالات متحده آمریکا)، ژاپن و انگلستان و مورد نیاز برای انجام شرایط فوق ذکر شده باشد .

تمدید ویزای ترانزیت کشور فرانسه مجاز نخواهد بود…

ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای (VLT)

این ویزا به شما اجازه می‌دهد تا تنها به همان کشوری که از آن ویزا دریافت کرده‌اید یا چند کشور دیگر ناحیه شینگن که در زمان اخذ ویزا مشخص شده سفر کنید. صدور این ویزا در شرایط خاص صورت می‌گیرد؛ برای مثال، برای دلایل انسان دوستانه یا مواردی که در شرایط اضطراری اتفاق می‌افتد. این نوع ویزا بیشتر به پناهندگانی تعلق می‌گیرد که بدون مدارک معتبر وارد ناحیه شینگن شده‌اند

شینگن

ویزای ملی (National Visas)

این ویزا که از آن با عنوان ویزای نوع D هم یاد می‌شود برای دانشجویان، تجار یا کسانی که برای مدت‌زمان مشخصی قصد دارند در ناحیه شینگن اقامت داشته باشند صادر می‌شود. ویزای نوع D هم می‌تواند یک‌بار ورود باشد. ویزای یک‌بار ورود نوع D برای کسانی صادر می‌شود که به دلایل مشخص مانند خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازمی‌گردند. با در اختیار داشتن ویزای چند بار ورود نوع D، بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه شینگن بدون محدودیت سفر کرد. برای دریافت ویزای چند بار ورود نوع D باید یکی از شرایط ذیل را داشته باشید

دانشجویان بین‌المللی که برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی مشخص ( که کمتر از یک سال است) به ناحیه شینگن سفر می‌کنند

دانشجویان بین‌المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند. به این گروه ویزای یک‌ساله اعطا می‌شود که برای اقامت بیشتر قابل تمدید است

کار علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر در هریک از کشورهای اتحادیه شینگن. این ویزا با توجه به بررسی سوابق فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود

متخصصانی که باهدف به اشتراک گذاشتن تخصص خود به ناحیه شینگن سفر می‌کنند. هنرمندان، ورزشکاران یا هر حرفه تخصصی دیگری در این گروه قرار می‌گیرند

موارد اضطراری که فرد به دلیل وضعیت پزشکی برای مدت مشخصی قادر به ترک ناحیه شینگن نباشد

…………از زمان قدیم فرانسه کشوری با سیاست مرزی آزاد شناخته شده است؛ اما طبق قانون جولای ۲۰۰۶، در سال‌های اخیر تلاشی برای محدود کردن مهاجرت‌ کارگران بی‌استعداد انجام گرفته است، چرا که این‌گونه افراد منفعتی برای دولت فرانسه نداشته و تنها سربار این کشور هستند. در این مقاله دو قسمتی با قوانین مهاجرت به فرانسه و انواع ویزای آن آشنا می‌شویم

ویزای تحصیلی کشور فرانسه

این ویزا برای علاقمندان تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکترا در کشور فرانسه وجود خواهد داشت و بیان این مطلب الزامی است که در دانشگاه های کشور فرانسه تحصیل در کلیه ی مقاطع  به صورت زبان فرانسوی می باشد

ویزای سرمایه گذاری و گرین کارت کشور فرانسه :اکنون چنین ویزایی در کشور فرانسه وجود ندارد.ویزای کارفرانسه کشورtvhksiبا توجه به شرایط امروزه امکان اخذ ویزای کار به طور مستقل و مستقیماً برای کشور فرانسه وجود ندارد ،اما اشخاص علاقمند می توانند به شیوه ی اخذ ویزای تحصیلی و تحصیل در کشور فرانسه به گونه قانونی و به صورت پاره وقت کار دانشجویی انجام دهند و حتی از این راه امکان کسب اقامت دائم نیز برای اشخاص وجود دارد ؛باید دقت داشت در سال های گذشته اصولا کسی نتوانسته اقامت دائم  کشور فرانسه را کسب نماید!!!

ویزای توریستی کشور فرانسه : در کشور فرانسه نیز نظیر کلیه ی کشورهای اروپایی ویزایی به نام ویزای توریستی فرانسه و دیدار وجود دارد. لیکن با در نظر گرفتن تغییر قوانین این کشوراکنون اخذ این نوع ویزا بسیار دشوار می باشد و امکان رد شدن آن نیز وجود دارد.شما عزیزان اگر در خصوص انواع ویزای کشور فرانسه دارای سوال می باشید و می خواهید در رابطه با انواع ویزای کشور فرانسه کاملترین و به روز ترین اطلاعات را بدست آورید همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش وشعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص شرایط اخذ ویزای ازدواج فرانسه و شرایط اخذ ویزای تولد فرانسه و شرایط ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط ویزای کاری فرانسه  و شرایط اخذ اقامت دائم فرانسه با حقوقدانان مسلط به امور حقوقی و بین الملل صحبت نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید .انواع ویزاهای کشور  ویزای دیپلماتیک کشور فرانسه: ویزا به خارج از کشور صادر می شود که دارای گذرنامه دیپلماتیک است.,ویزای توریستی کشور فرانسه : ویزا صادر شده برای دیدار اجتماعی یا برای توریست.ویزای حرفه ای کشور فرانسه : ویزا صادر شده به منظور کار حرفه ای / تخصص مورد نیاز برای یک پروژه خاص اعطا شده در برونئی دارالسلام.ویزای کسب و کار فرانسه: ویزای صادر شده به منظور سرمایه گذاری یا فعالیت های مربوط به کسب و کار در برونئی دارالسلام.ویزای کار کشور فرانسه : ویزا به منظور استخدام در برونئی دارالسلام صادر می شود

 

قانون مهاجرت و ویزا در فرانسه

قوانین صادر شده اخیر درخصوص ازدواج ملیت‌های فرانسوی، شرایط را حادتر کرده است. قدرت‌ قابل توجه و محتاطانه‌‌ای به کنسولگری فرانسه داده شده است که تصمیمات آن‌ها را درباره‌ رد یا قبول ویزا، حمایت می‌کند. تنها با انجام چندین روند ساده، مهاجران کاری یا دیگر گروه‌های طبقه‌بندی شده می‌توانند برای مهاجرت به فرانسه اقدام کنند. این تنها بخش کوچکی از قوانین پیچیده مهاجرت به فرانسه است. در قسمت اول این مقاله به بررسی اجازه ورود به فرانسه و ویزای کوتاه مدت و ویزای کاری این کشور می‌پردازیم

نیاز به اجازه ورود به کشور فرانسه

در قانون فرانسه بین ویزا و سند اقامت تمایز وجود دارد. تمامی افرادی که خواهان سند اقامت هستند، باید ویزای طولانی‌مدت یا اجازه‌ ورود کسب کنند. این بدین معنا است که افراد بیگانه باید از زیر نظر کنسولگری فرانسه رد شده و جهت ورود به این کشور، اجازه‌ لازم را کسب نمایند. البته اعضای کابینه OEC، همچون ایالات متحده امریکا، برای اقامت‌های کمتر از ۹۰ روز در فرانسه به چنین ویزاهای مسافرتی نیاز ندارند. با این حال، تمامی افرادی که قصد ورود به فرانسه را دارند و می‌خواهند بیش از ۹۰ روز، به قصد مسافرت یا کار، در این کشور بمانند، باید ویزا یا اجازه ورود کسب نمایند

درحالی‌که استثناهایی برای اجازه ورود یا ویزاهای طولانی‌مدت وجود دارد (مخصوصا برای زوج های فرانسوی)، قانون کلی بدین شکل است که برای هیچ کسی سند اقامت صادر نخواهد شد مگر اینکه سند آن‌ها از سوی کنسولگری خارجی تایید شود. این بدان معنا است که اکثریت مردم باید مهاجرت خود را از طریق ارسال درخواست آماده سازی، به کنسولگری فرانسه انجام دهند و از طرف آن‌ها تاییدیه قانونی برای اقامت خود و مهاجرت به فرانسه بگیرند

ویزاهای کوتاه مدت

قوانین هماهنگی بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای ویزاهای کوتاه مدت به نام ویزاهای شنگن (Schengen) وجود دارد که طی آن، رفت و آمدهای رایگان در منطقه شنگن صورت می‌پذیرد. این‌گونه ویزاها انواع مختلفی دارند؛ به عنوان مثال ویزاهای کاری یا تفریحی که توسط اعضای دولت اروپا نسبت به قرارداد شنگن صادر شده است. این نوع از ویزا برای اقامت‌های یک یا چندین باره و برای مدت کمتر از ۳ ماه از هر ۶ ماه تنظیم شده‌اند. جهت ورود کوتاه مدت به فرانسه، ویزای کوتاه مدت هم لازم است؛ مگر اینکه فرد بیگانه، شهروندی اروپایی نباشد یا معافیت ویزا داشته باشد (ملت‌های عضو ، آمریکا، استرالیا، کانادا، کره، ژاپن، مالزی، مکزیک، نیوزیلند و کشورهای اروپایی نظیر نروژ، سوئیس و ترکیه هستند)

اقامت‌های طولانی مدت در فرانسه بیش از ۳ ماه

ویزاهای طولانی مدت تنها توسط قدرت‌های کنسولگری داده می‌شوند و پیش نیازی جهت تاییدیه برای اقامت در فرانسه و گرفتن کارت اقامتی هستند

این مطلب را از دست ندهید:  ویزای رده ۲ انگلیس (Tier 2 General) یا ویزای کاری چیست؟

 

یک نوع از ویزا هم به نام ویزای مابین (ویزایی بین اقامت کوتاه‌مدت و بلندمدت) برای اقامت‌های بیش از ۶ماه وجود دارد و نیازی برای گرفتن کارت اقامتی ندارد. اما این ویزا استفاده‌های محدودی دارد و اکثر افرادی که خواهان اقامت و مهاجرت به فرانسه هستند، با اجازه یا بدون اجازه‌ی کنسولگری، درخواست ویزای بلندمدت می‌دهند

مقاله‌های مرتبط

با انواع ویزای آمریکا برای اقامت دائم یا موقت آشنا شوید

راحت‌ترین و ارزان‌ترین کشورها برای دریافت تابعیت دوم کدام هستند

یکی از ویژگی‌های غیرمعمول سیستم مهاجرتی فرانسه این است که به بیگانگان اجازه درخواست ویزاهای بازنشستگی می‌دهند، که برای مدت زمان طولانی معتبر بوده و تا وقتی که شرایط اقتصادی اجازه دهند، از اعتبار ساقط نمی‌شوند

ویزاهای طولانی مدت برای بیگانگانی که قصد گرفتن کارت اقامتی به عنوان ویزیتور، کارمند، دانشجو، یا سفر خانوادگی و مخصوصا زوج‌ها و شریک‌های PAC دارند، مورد نیاز است

مهاجرت به فرانسه

ویزاهای کاری

علی رغم تلاش کشور فرانسه برای محدود کردن مهاجران بی‌استعداد کارگری، مرزهای این کشور همواره پابوس کارگران با استعدادی است که در کارخانجات و توافق‌نامه‌های خدماتی بین‌المللی کار می‌کنند

کشور فرانسه با اعمال اصلاحاتی نسبت به قانون خود، به کارگران خارجی غیر اروپایی، اجازه ورود به این کشور را داده است. چندین مورد مجوز ویزای کاری و ویزاهای کاری موقت برای کلیه افراد، علی‌الخصوص افراد بیگانه‌ تازه استخدام شده و آنهایی که برای مدت محدودی جهت انجام کار به‌خصوصی قصد ورود به این کشور را دارند، صادر شده است. شرط خاصی برای بیگانه‌هایی که تمایل به برپایی دفاتر نمایندگی در فرانسه از یک شرکت خارجی دارند، وجود دارد. ممکن است فردی که به قصد کار به این کشور سفر می‌کند، ویزای کاری مستقل (بدون حقوق) از یک شرکت فرانسوی بگیرد. شرایط خاصی هم برای برخی وجود دارد، از جمله دانشمندانی که قصد کار تحقیقی دارند، استادانی که در دانشگاه تدریس می‌کنند، هنرمندان و خوانندگان، معلمین زبان‌های خارجی، معلمین دوره متوسطه با برنامه‌های متغیر، اساتید دانشگاه و دیگر معلمین پایه‌های بالا، محققین، راهنما‌ها و مفسرین، مشاورین سفر، خلبانان و خدمه، مدل‌های لباس، گاو بازان، کارآموزان دانشجویی، کارآموزان حرفه‌ای، دانشجویانی که در طول دوران مطالعه یا تعطیلات حق کار کردن دارند، خدمه‌ بیمارستان‌های عمومی و متخصصان پزشکی و داروسازی، همگی از این دسته هستند

سه مورد خاص برای انتقال یافتگان شرکت‌های بین‌المللی و پرسنل بین مرزی وجود دارد

۱. گروه اجرایی سطح بالا

۲. گروه انتقال یافته موقتی

۳. گروه تازه استخدام شده طبق قانون عرفی نظام

گروه اول، یعنی گروه اجرایی سطح بالا، تمایل به صرفه جویی در زمان داشته و الزامات سختگیرانه‌ای در مورد حداقل حقوق دریافتی، ارشد محسوب شدن در گروه و وجود روابط صمیمی در گروه دارند. گروه دوم، راه حل کوتاه مدتی در نظر گرفته‌اند که طی آن، حداقل حقوق دریافتی یا شرط بین‌المللی بودن گروه برای دسته اجرایی سطح بالا، مورد قبول نیست. در نهایت، اگر استخدام در فرانسه برای طولانی مدت باشد، گروه سوم از لحاظ وقت بیشتر صرفه‌جویی خواهند کرد، هرچند که یک گزینه‌ قابل دوام و تمام نشدنی باشد

این مطلب را از دست ندهید:  ۱۰ کشور برتر برای مهاجرت در دنیا را می‌شناسید؟

ویزای فرانسه

بر اساس روش استاندارد برای درخواست مجوز کار، کارفرمایان فرانسوی با کمک گرفتن از مشاوران فرانسوی، دادخواستی تنظیم می‌کند. این دادخواست دربردارنده‌ اسنادی درمورد اطلاعات شخصی کارمند به همراه اطلاعات خانوادگی، مدارک تحصیلی وی، ترجمه‌ قسم‌نامه فرد، چنانچه فرانسوی نباشد، به همراه گواهی‌هایی از کارمند فرانسوی با شرح موضوع نیاز به داشتن کارگر فرانسوی و اطلاعاتی در مورد مسکن کارمند و تعهدنامه پرداخت حق عضویت به اداره مهاجرتی فرانسه (ANAEM) است. این فایل‌ها در اختیار DDTEFP قرار داده می‌شوند

در این حین، یک آگهی استخدام هم در دفتر بیکاری فرانسه به ثبت می‌رسد. سپس گواهی شغلی به مدت ۵ هفته به DDTEFP فرستاده می‌شود تا روند کاری فرد شروع شود. پس از آن، این اداره فایل‌های تایید شده را به ANAEM ارسال می‌کند تا مروری گذرا بر آنچه نوشته شده، داشته باشد و پس از آن، فایل را به کنسولگری خارجی فرانسه بفرستد. فرد استخدام شونده باید شخصا در محل کنسولگری حضور داشته باشد تا مراحل ویزای ورودی به کشور را طی نماید. به محض رسیدن فرد به فرانسه، باید از نظر پزشکی معاینه شود تا اجازه کاری به او داده شود

در قسمت دوم مقاله مهاجرت به فرانسه در مورد مهاجرت خانوادگی و همچنین اخذ اقامت دائم این کشور شرح داده خواهد شد.

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • ثبت نام لاتاری

    لاتاری آمریکا چیست؟ :(lottery)لاتاری در لغت به معنای قرعه کشی یا همان بخت آزمایی است ، اما…
  • هتل شایگان کیش

    هتل شایگان ۵*: هتل پنج ستاره شایگان واقع در نقطه ای  از نوار سیاحتی جزیره زیبای کیش، در سا…
  • ویزای ایتالیا

    ویزای ایتالیا   سفر به کشورهای اروپایی اکثر اوقات از اولویت های گردشگران حرفه ای دنیا…
مطالب بیشتر از این نویسنده آرتین رایا
  • ویزای ایتالیا

    ویزای ایتالیا   سفر به کشورهای اروپایی اکثر اوقات از اولویت های گردشگران حرفه ای دنیا…
  • ویزای آلمان

    ویزای آلمان انواع ویزای آلمان ویزای آلمان برای اقامت تا سه ماه اگر قصد داشته باشید حتی یک …
  • انواع ویزای کانادا

    انواع ویزای کانادا دلایل رد شدن ویزای کانادا درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختل…
بارگذاری بیشتر در ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

ثبت نام لاتاری

لاتاری آمریکا چیست؟ :(lottery)لاتاری در لغت به معنای قرعه کشی یا همان بخت آزمایی است ، اما…