خانه دسته‌بندی نشده انواع ویزای انگلیس

انواع ویزای انگلیس

41 ثانیه خوانده شده
0
0
16

انواع ویزای انگلیس

انگلیس جزو کشور هایی است که دارای بهترین استاندارد های زندگی می باشد و از سیستم درمانی و بهداشتی مطلوبی برخوردار است.با برای سفر یا قامت در انگلیس در ابتدا باید اقدام به اخذ ویزای انگلیس نمایید. ویزای انگلیس دارای اعتبار بسیار بالایی است و افرادی که ویزای انگلیس را دارند، با داشتن ویزای انگلیس راحت تر می توانند برای ویزای کشور های دیگری مانند: ویزای کانادا و ویزای آمریکا اقدام کنند. سفر به انگلیس می توان با یک جامعه ی فرهنگی مختلف آشنا شد.  انگلیس جزو یکی از کشور هایی است، که مقصد بسیاری از افراد چه برای گردشگری و چه برای زندگی و چهبرای اهداف دیگر مانند کار یا تحصیل می باشد. ویزای انگلیس با توجه به هدف افراد از سفر به انگلیس در انواع مختلفی صادر می شود که در ادامه به انواع مختلف ویزای انگلیس خواهیم پرداخت

انواع ویزای انگلیس شامل موارد زیر است

ویزای توریستی انگلیس

ویزای ازدواج انگلیس

ویزای سرمایه گذاری انگلیس

ویزای تحصیلی انگلیس

ویزای پزشکی انگلیس

ویزای ازدواج انگلیس

برای درخواست ویزای ازدواج انگلستان در صورتی که قصد ازدواج با فردی را دارید که شهروند یا مقیم انگلیس است باید اقدام کنید. توجه داشته باشید که ویزای ازدواج انگلیس فقط برای سفر به انگلیس جهت ثبت ازدواج است و شامل ویزا های اقامتی نمی شود، یعنیبا این ویزا نمی توانید در انگلیس زندگی کنید و اقامت دائم در انگلیس داشته باشید.همچنین این ویزا قابل تبدیل از داخل انگلیس نیست، یعنی نمی توانید این ویزا را به ویزای اقامتی و یا غیره تبدیل کنید

مدارک مورد نیاز برای ویزای ازدواج انگلیس شامل موارد زیر است

پاسپورت

رسید دریافت شده از سفارت

ویزای سرمایه گذاری انگلیس:

این ویزا برای کسانی صادر می شود که با اهداف تجاری مانند: جلسات تجاری و نمایشگاه و یا شرکت در کنگره قصد سفر به انگلیس را دارند. یکی از نکات مهم برای این ویزا داشتن برنامه و یک طرح مشخص برای به کارگیری سرمایه است. برای اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلیس حتما باید دعوتنامه ی تجاری داشته باشید اما افرادی که برای حضور در کنفرانس یا نمایشگاه از قبل ثبت نام کردند، در عوض دعوتنامه ی تجاری می توانند از برگه ی ثبت نام استفاده کنند. ویزای کار و یا سرمایه گذاری خود شامل چند نوع است که در ادامه بیشتر به روشن کردن آن می پردازیم.این ویزا شامل ۳ نوع ویزای است

Tier1: این نوع ویزا برای افرادی است که از طریق سرمایه گذاری قصد مهاجرت به انگلیس را دارند

Tier2: این نوع ویزا برای کسانی است از طریق یک اسپانسر در انگلیس به کار دعوت شده اند

Tier5: این نوع ویزا برای افرادی است که به صورت موقت به عنوان مثال برای ماموریت از طریق یک اسپانسر دعوت به کار شده اند

ویزای تحصیلی انگلیس: ویزای تحصیلی انگلیس برای افرادی که به قصد تحصیل قصد مهاجرت به انگلیس را دارند صادر می شود. ویزای تحصیلی انگلیس خود در چند گروه دسته بندی می شود

TIER 4: این گروه ویزا شامل ۲ نوع است

  • ویزای child tire 4: برای کسانی که زیر ۱۷ سال دارند و قصد تحصیل در مدارس انگلیس را دارند
  • ویزای general tire4: برای کسانی است که بالای ۱۷ سال سن دارند و قصد تحصیل در انگلستان را دارند

کسانی برای این ویزا (general tire4) درخواست داده اند پس از آن که از دانشگاه مربوطه در انگلیس پذیرفته شدند، باید از دانشگاه درخواست صدور Cas Letter بدهند. Cas Letter یک نامه از دانشگاه مربوطه ی شما در انگلیس است که کد های مربوطه برای ویزا و اطلاعات و جزئیات تحصیلی در آن درج شده است. بعد از آن که این نامه را دریافت کردید می توانید برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنید

ویزای SHORT-TERM STUDY (تحصیل در کوتاه مدت): این ویزا یک نوع دیگر از ویزای تحصیلی انگلیس است و برای کسانی صادر می شود که برای گذراندن دوره های تحصیلی در کوتاه مدت مانند: دوره های زبان و یا فرصت های مطالعاتی قصد رفتن به انگلیس را دارند

ویزای توریستی انگلیس برای کسانی که به قصد تفریح و گردشگری و بازدید از انگلیس به این کشور سفر می کنند صادر می شود. کسانی که ویزای کشور هایی مانند: ژاپن و کشور های عضو شنگن را دارند راحت تر می توانند برای اخذ این ویزا اقدام نمایند. برای اخذ این ویزا متقاضی باید از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد و توانایی مالی پرداخت هزینه های سفر به انگلیس را داشته باشد. مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلیس شامل موارد زیر است

پاسپورت قدیم و جدید

ترجمه ی شناسنامه

ترجمه ی سند ازدواج (در صورت وجود)

سند ملکی

گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی

نامه ی تمکن مالی از بانک

  • ارائه گواهی شغلی با توجه به شغل مربوطه ی هر فرد (مانند: روزنامه ی رسمی شرکت برای صاحبان شرکت، کارت بازرگانی، فیش حقوقی و

وکالتنامه ی امضاء شده

 

ویزای پزشکی انگلیس

ویزای پزشکی انگلیس برای کسانی که برای درمان پزشکی قصد مهاجرت به انگلیس را دارند صادر می شود. برای پذیرش از بیمارستان یا پزشک مربوطه باید شیوه ی درمان، نوع بیماری، هزینه ی درمان و مدت درمان ذکر شده باشد. شرایط و مواردی که فرد بیمار برای اخذ ویزای پزشکی انگلیس باید آن ها را رعایت کند شامل موارد زیر است

فرد بیمار پس از اتمام دوره ی درمان به کشور خود بازگردد

توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های درمان را داشته باشد

نوع درمان با پزشک مربوطه هماهنگ شده باشد

بیماری فرد نباید واگیردار و مسری باشد که سلامت جامعه را به خطر بیندازد

ویزا و مهاجرت

ویزای توریستی انگلستان نوعی از انواع مختلف ویزاهای این کشور است که برای سفرهای موقت مناسب است. اگر صرفا قصد سفر به انگلستان را دارید و در فکر مهاجرت به این کشور نیستید، این ویزاها برای شما مناسب است. انگلستان همیشه یکی از مقاصد جذاب برای سفر و مهاجرت به اروپا بوده است؛ به خصوص اکنون و با جدا شدن بریتانیا از اتحادیه اروپا که موجب ارزان‌تر شدن سفر به این کشور شده است

برای گردش و تفریح، دیدار با خانواده وآشنایان و انجام امور درمانی به ویزای توریستی انگلستان (ویزای ویزیتوری) نیاز دارید. ویزای توریستی انگلستان خود انواع مختلفی دارد

در قسمت اول این مقاله پس از آشنایی با مزایای مهاجرت به انگلستان، انواع ویزای سرمایه‌گذاری و کاری در بریتانیا را شرح دادیم. در این قسمت به معرفی و توضیح نوع دوم و سوم، یعنی ویزای توریستی و ویزای ترانزیت (عبور) خواهیم پرداخت. در قسمت سوم هم انواع ویزای تحصیلی انگلستان را شرح خواهیم داد

ویزای توریستی انگلستان

انواع ویزای توریستی انگلستان (Tourist and Short Stay Visas)

ویزای توریستی انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با اهدافی نظیر گردش و تفریح یا دیدار با خانواده و غیره، قرار است سفری کوتاه‌مدت به این کشور داشنه باشند. ویزای توریستی انگلستان دارای انواع مختلفی است

ویزای توریستی نامزدی و ازدواج انگلستان (Marriage Visitor Visa)

در صورتی که قصد ملاقات یا ثبت ازدواج با یک شهروند یا مقیم انگلستان را دارید، می‌توانید با احراز شرایط و اثبات چند مورد مهم این نوع ویزا را درخواست و دریافت کنید. لازم است توجه داشته باشید که این ویزا قابل تمدید یا تبدیل از داخل انگلستان نبوده و پس از پایان مهلت آن، حتما باید این کشور را ترک و برای برگشت و پیوستن به همسر خود مجددا درخواست ویزا کنید

جزئیات قوانین حاکم بر ویزاهای مختلف همیشه ثابت نیست و در این زمینه لازم است به‌صورت مستقیم از مشاوران و وکلا کمک بگیرید، اما در حال حاضر برای اخذ این ویزا باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشید و وضعیت تاهل شما کاملا روشن و مشخص باشد. چندهمسری در انگلستان غیرقانونی است و باید یا مجرد باشید، یا طلاق‌گرفته و یا همسرتان فوت کرده باشد

یکی از مهم‌ترین و دشوارترین مراحل اخذ ویزای ازدواج انگلستان، اثبات تصمیم جدی برای ازدواج است که از طریق ارائه مدارکی که دال بر ارتباط مستمر و قصد جدی برای ازدواج است، میسر می‌شود. این مدارک می‌تواند شامل مدارک حساب بانکی مشترک یا پرینت مکالمات و ارتباطات  باشد

اولین زمانی که می‌توانید برای درخواست این ویزا اقدام کنید، سه ماه قبل از تاریخ سفرتان است. به عنوان مثال، اگر قصد سفر در ۱۵ ژوئن را داشته باشید، از ۱۶ مارس به بعد می‌توانید درخواست دهید. این ویزا تا ۶ ماه اعتبار دارد و پس از آن حتما باید انگلستان را ترک کنید

انواع ویزای انگلستان و راه های مهاجرت به انگلستان

این کشور قوانین زیادی برای دادن ویزا به ایرانیان دارد که توقف کار سفارت انگلستان در ایران مزید بر دشواری گرفتن ویزا جهت ورود به این کشور شده است

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ویزاهای انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند

ویزای Tier 1 که به ۳ دسته اصلی تقسیم می شود

۱-۱)investor سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که ۷۵۰ هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و ۵۰ هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست ۵۰% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید

این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و …) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند

این ویزا به مدت ۳ سال در ابتدا ( و ۲ سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS نمره ۶٫۵ را در همه مواد کسب کنید

با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و … )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید

۲-۱)entre prenear : یعنی ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان است

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد

برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست ۲۰۰ هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا ۱۰ امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان وافزایش دهد. ( کسب نمره ۶٫۵ آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

عوامل دیگری نیز در گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به کشور انگلستان از طریق این ویزا ضروری است

۳-۱) post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است. همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد

۲) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد.که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند

که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر۸۰۰۰۰۰ پوند برای درخواست کننده ویزا و ۵۳۰۰ پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید ۹۰ روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری ۳۰ ساعت در هفته است

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد

۳) ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به صورت موقت می باشد

۴) ویزای Tier 4: ویزای دانشجویی انگلستان

که به ۲ دسته دانش آموزانGENERAL (بالای ۱۷) و CHILD(از ۴ تا ۱۷) تقسیم می شود

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد

در ویزا دانشجویی ۱۰ امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای انگلستان نماید

همچنین ۳۰ امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از ۶ تا ۱۸ ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای ۳ ساله داده می شود

۵) Tier 5 ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد

ویزای تحصیلی انگلستان

در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی در کشور انگلستان داشتن نامه CASقابل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است

این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید

به علاوه داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد

لازم به ذکر است افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند

CASها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود

در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، …) باشد

مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳ سال قابل تمدید است

لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ ساعت می باشد

در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد

اقامت در انگلستان

پس از اینکه شما طی مدت مشخص (بین ۲ تا ۵ سال) در انگلستان زندگی کردید می توانید برای اجازه ی اقامت در انگلستان اقدام کنید.درخواست اقامت شما در انگلستان،بستگی به ویزای فعلی شما دارد که برای سه دسته از افراد امکان پذیر است

افرادی که در انگلستان مشغول به کار هستند

زوج ها و اعضای خانواده

پناهنده ها

افرادی که در دسته ی اول می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند،شامل افرادی می شوند که در انگلستان سرمایه گذاری کرده اند،یا افرادی که شغلی را شروع کرده اند و مدت مشخص از شروع فعالیت آن ها می گذرد (معمولاً بین ۳ تا ۵ سال) می باشد

افرادی که در دسته ی دوم جا می گیرند به سبب داشتن یکی از اعضای خانواده ی خود در انگلستان می خواهند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند نیز می توانند با بهره گیری از مشاوره های متخصصین مهاجرت انگلستان ،با اطمینان خاطر وارد سفارت انگلستان شوند

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اخذ این نوع اقامت، مختص به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت این کشور را اخذ نمایند

متقاضی می بایست، مبلغ ۷۵۰ هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانکها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. همچنین می توانند با ۲۵۰ هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند

در نهایت بعد از این دوره ۵ ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس مجوزی است که به فرد جهت ورود به کشور انگلیس داده می شود. ویزای انگلیس دارای انواع مختلفی می باشد که دارای اهداف مشخصی است که اعتبار آن ها نیز برحسب نوع ویزا متفاوت می باشد و قبل از تمام شدن تاریخ ویزا شما موظف خواهید بود کشور را ترک کنید و یا اینکه در بعضی شرایط خاص می توانید ویزای خود را تمدید کنید

یکی از انواع ویزای انگلیس ویزای تحصیلی می باشد. انگلیس یکی از بهترین و محبوب ترین نقاطی است که افراد بسیاری علاقمند به تحصیل در آنجا می باشند. برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور انگلستان باید شما توسط یک مرکز آموزش عالی حمایت مالی شوید

ویزای انگلیسی کار یکی دیگر از انواع ویزای انگلیس می باشد. این ویزا به متقاضی اجازه می دهد تا طبق شرایط و محدودیت هایی به طور قانونی در این کشور به کار مشغول شود

ویزای ازدواج هم وقتی به متقاضی اعطا می شود که وی با یک شهروند انگلیسی ازدواج کرده باشد. زمان بررسی این ویزا بین ۲ هفته تا ۱۲ هفته زمان خواهد برد. در صورتی که درخواست ویزای ازدواج خارج از کشور انگلیس انجام شود ویزای همسر برای ۳۳ ماه و اگر از داخل درخواست شود برای ۳۰ ماه ویزا صادر خواهد شد

اخذ ویزای انگلیس شهروندی دارای قوانین مشکلی است. کسانی که می خواهند شهروند این کشور شوند باید به مدت طولانی در این کشور مانده و سپس اقدام به دریافت اقامت دائمی کنند

ویزاها در کل به سه دسته یک بار ورود، چند بار ورود یا مولتی و ویزای ترانزیت تقسیم می شوند. ویزای یک بار ورود برای فقط سه ماه معتبر می باشد. اگر در طول یک سال بیشتر از یک بار به انگلیس سفر کنید ویزای شما باید ویزای مولتی باشد. این ویزا برای مدت یک سال اعتبار داشته و هر ورود برای ۳۰ روز می باشد و قابل تمدید نیست. ویزای ترانزیت نیز برای ورود به فرودگاه یک کشور برای رفتن به دیگر کشورها صادر می شود

دریافت ویزای انگلیس شامل مراحل زیر می شود

یک حساب کاربری در سایت سفارت انگلستان باز کنید

ویزای مورد نظر را با دقت انتخاب کنید

فرم اطلاعات شخصی را برای هر شخصی که قصد اخذ ویزا دارد پر کنید

با امضای الکترونیک اطلاعات را تایید کنید

وقت سفارت را دریافت کنید

هزینه های اخذ ویزای انگلیس را پرداخت کنید

اطلاعات گذرنامه را ثبت کنید

ویزای انگلیس

در ثبت اطلاعات باید نکاتی را رعایت کنید که در زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد

بعد از ثبت درخواست امکان ارسال اسناد یا اطلاعات دیگری را ندارید و تنها اسنادی که در هنگام ثبت نام وارد نموده اید مورد بررسی قرار می گیرد

حتی الامکان ویزای خود را سه ماه قبل زمان مورد نظر برای رفتن به انگلستان درخواست کنید و چون ممکن است ویزا با کمی تاخیر صادر شود ملزومات سفر خود را بعد از دریافت ویزای انگلیس تایید کنید

شما برای دریافت ویزای انگلیس مدارک زیر را نیاز دارید

شناسنامه و کارت ملی

گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه از مدت سفر

پرینت سه ماه آخر از گردش حساب

دو قطعه عکس که دارای زمینه سفید باشد. لازم به ذکر است که عکس باید در ابعاد ۳٫۵*۴٫۵ تهیه شود

مدارک مربوط به اشتغال (فیش حقوقی، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار )

سند و یا اجاره نامه املاک میزبان در انگلستان

اصل یا کپی از دعوت نامه ( دعوت نامه باید از بستگان درجه یک شما باشد.)

مدارک  برگ مالیاتی پرداخت‌شده و قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز از میزبان نیز مورد نیاز است

واچر هتل ( در صورتی که بدون دعوتنامه سفر می کنید باید برای اخذ ویزای انگلیس ، برگه رزرو رسمی هتل در اروپا (واچر هتل) را داشته باشید.)

اگر با همسرتان سفر می کنید به مدارک ازدواج احتیاج دارید. به طور کلی در صورت تاهل نیاز به اصل عقدنامه و ترجمه آن دارید

علاوه بر این برای دریافت ویزای انگلیس به پرینت برگه فرم درخواست و همچنین تاییدیه آن که توسط سفارت انگلستان قبل از آغاز مصاحبه ارائه می شود، نیاز دارید

توجه داشته باشید که همگی مدارک بالا باید ترجمه رسمی انگلیسی را نیز دارا باشند

 

 

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • درختان شگفت انگیز

    زمین قبل تر از وجود انسانها با درختان سرسبز بوده است. درختان قدیمی و پر از اسرار نا شناخته…
  • ۹ پله هیجان انگیز دنیا

    با ۹ مورد از مهیج ترین راه پله های دنیا آشنا شوید   از پله های کنده شده در سنگ در کشو…
  • هشتمین از عجایب دنیا

    در این دنیا دیدنی های زیادی وجود دارد و هر روز از دیدن عجایب باشکوه تازه  دنیا شگفت زده می…
مطالب بیشتر از این نویسنده آرتین رایا
بارگذاری بیشتر در دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

درختان شگفت انگیز

زمین قبل تر از وجود انسانها با درختان سرسبز بوده است. درختان قدیمی و پر از اسرار نا شناخته…