خانه ویزا ویزای فرانسه

ویزای فرانسه

1 ثانیه خوانده شده
0
0
54

ویزای فرانسه

  • تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده  این شرکت می باشد.
  • حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور فرانسه بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
  • تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان فارسی باشند.
  • همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
  • پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
  • در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۶ میلیون  ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

مدارک جهت ویزای فرانسه:

مدرک یا کپی نا قص =پرونده ناقص =خطر رد در خواست روادید

اصل همه مدارک با ید همراه با فتوکپی کامل همه مدارک داده شود. مدارک اصل (به جز آن هایی که مستقیما خطاب به سفارت است.)پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.

حضور شخص در خواست کننده صروری است مگر برای افرادی صغیری که سن شان کم تر از ۱۲سال باشد.

مدار ک باید به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده وگرنه ممکن است پرونده رد شود.

یک فرم در خواست روادی کوتاه مدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل امضاوتاریخ خورده باشد .

دو عکس رنگی وجدید از چهره های در زمینه  روشن(۳،۵در۴،۵سانتی متر)که چهره ۷۰تا ۸۰ در صد آن باشد.

گذرنامه

اعتبار گذر نامه باید حد اقل سه ماه پس از پایان اعتماد روادید در خواستی وگذرنامه دارای حداقل ۲صفحه مهر نخورده باشد وهمراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه داده شود.

فتوکپی کلیه روادید های شنگن که تا کنون در یافت داشته اند(بروی گذر نامه فعلی وگذر نامه های قبلی )وفتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

سند هویتی شخصی: شناسنامه(+فتوکپی از تمام صفحات)

 

اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

برای حقوق بگیران:

ترجمه نامه کارفرما به فرانسه یا انگلیس

گواهی کار که از تاریخ صدور آن کم تر از یک ماه گذشته باشد ودر آن سمت وتاریخ استخدام وحقوق ماهانه وتاریخ مرخصی آمده باشد واعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا به سر کار خود بر خواهد گشت.

سه فیش آخر حقوق

سه پرینت آخر بانکی (حساب جاری+عنداللزوم و حساب پس انداز)

برای تجار وبنگاه داران:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی واظهارنامه ثبت در ثبت شرکت ها

کارت بازرگانی یا پروانه کسب

سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی+حساب حرفه یی)

برای مشاغل آزاد:

کارت نظام مربوطه ویا کارت حرفه یی سال جاری

سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی +حساب حرفه یی)

برای بازنشستگان وکسانی فعالیت که حرفه یی ندارند:

اسناد مثبته دریافت مستمری ویا را نت (برای بازنشستگان)سه پرینت آخر بانکی

عنداللزوم اسناد مثبته تمکن مانی وضع حرفه یی شخصی که هزینه ها ی سفر را تامین میکند + سند هویتی وی

برای بچه ها و دانشجویان:

گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین

اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین میکند+ سند هویتی وی

ترجمه اجاره والدین به فرانسه یا انگلیسی

اجازه خروج رسمی پدر یا مادر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند.

گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.

گواهی بر خورداری ز محل سکوت در فرانسه :

دعوتنامه تنظیم شده در شهردا ری (اصل)+کپی

یا رزرو هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل مسافر باید مدارک توان مالی تامین هزینه را به اندازه ۱۲۰ یورو  در روز برای هر نفر ارائه دهد.) داشتن آدرس در فرانسه الزامی است.

عنداللزوم سند مالکیت اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند (گواهی پرداخت عوارض سکوت یا مالکیت)

بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست)

سند مثبته سفر:رزرو بلیت هواپیمایی رفت و برگشت

هزینه تشکیل پرونده:  ۶۰ یورو ۳۵ یورو برای بچه های بالای ۶سالو زیر ۱۲ سال

در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام‌های رسمی از متقاضی درخواست می‌شود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.

هزینه ویزای فرانسه ۲ میلیون تومان میباشد.

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
  • اقامت دومینیکا

        اقامت دومینیکا جمهوری مشترک المنافع دومینیکا به عنوان یکی از جذاب ترین مقاصد مهاج…
  • اقامت پرتغال

          اقامت پرتغال امروزه، دریافت اقامت پرتغال موضوعی‌ست که ذهن بسیاری از ه…
  • دیدنیهای ایتالیا

      در شهر رم که پر از نمادهای ایمان مسیحی و قرون و اعصار گذشته است، به سختی می‌توان بهترین …
مطالب بیشتر از این نویسنده admin2
  • ویزای ایتالیا

    ویزای ایتالیا   سفر به کشورهای اروپایی اکثر اوقات از اولویت های گردشگران حرفه ای دنیا…
  • ویزای آلمان

    ویزای آلمان انواع ویزای آلمان ویزای آلمان برای اقامت تا سه ماه اگر قصد داشته باشید حتی یک …
  • انواع ویزای کانادا

    انواع ویزای کانادا دلایل رد شدن ویزای کانادا درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختل…
بارگذاری بیشتر در ویزا

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

اقامت دومینیکا

    اقامت دومینیکا جمهوری مشترک المنافع دومینیکا به عنوان یکی از جذاب ترین مقاصد مهاج…