خانه مهاجرت ویزای کار آلمان – کار در آلمان

ویزای کار آلمان – کار در آلمان

1 ثانیه خوانده شده
0
0
70

امروزه یکی از اهداف نهایی و اصلی افراد متقاضی مهاجرت اخذ ویزای کار آمریکا ، استرالیا ، کانادا یا کشورهای اروپایی می باشد. افراد بسیاری دریافت ویزای کار را روش مناسبی برای امر مهاجرت در نظر دارند. با توجه به آنکه دریافت ویزای کار کشورهایی چون استرالیا و کانادا بیشتر از ۲ تا ۴ سال زمان میبرد، لذا به دلیل آنکه کشور المان قطب اقتصاد اروپا است، روزانه پرسش های بسیاری در مورد کار در آلمان، اخذ ویزای کار آلمان و چگونگی مهاجرت به آلمان از ما سوال می شود. آرتین رایا تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا شما دوست و هموطن عزیز، متقاضی مهاجرت کار به کشور المان را راهنمایی و مشاوره نماید و نوین ترین راه های مهاجرت کاری به المان، شرایط دریافت ویزای کاری المان و جستجوی کار در کشور آلمان را در اختیار شما قرار دهد. نکته حایز اهمیت آن است که شما با اخذ ویزای کار آلمان و کار در این کشور، پرداخت مالیات و دریافت کارت آبی آلمان میتوانید به اقامت دایم این کشور دست یابید.

مهاجرت به آلمان از روش بلوکارت یا کارت آبی یکی از روش های مهاجرت به این کشور مثل روش تحصیل در آلمان یا سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در آلمان است. شخص باید ضمن اخذ ویزا، نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور اقدام کند. ما در مطلب به بررسی جامع ویزای کار آلمان می پردازیم.

درباره آلمان

جمهوری فدرال المان در مرکز اروپا، با جمعیتی بالغ بر هشتاد و چهار میلیون نفر از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. این کشور از شرق با جمهوری چک و لهستان، از جنوب با اتریش و سوییس، از شمال با دانمارک، از غرب با فرانسه، بلژیک، هلند و لوگزامبورگ همسایگی دارد. به قطع این کشور با ۹ کشو ر اروپایی هم مرز میباشد. زبان اصلی مردم این کشور المانی، واحد پول این کشور یورو و از شهرهای بزرگ آن میتوان به هامبورگ، مونیخ، برلین و فرانکفورت اشاره کرد. المان به عنوان قطب اقتصاد اروپا ، ثروتمندترین و هفتمین کشور بزرگ اتحادیه اروپا، همیشه درهای خود را به روی متخصصین گشوده است. المان بعد از کشور ژاپن و امریکا سومین صنعت بزرگ دنیا و تولید کننده خودرو در جهان محسوب میشود، بنابراین از صنایع بسیار پر رونق در این کشور صنعت خودرو سازی و ماشین آلات سنگین است. قابل ذکر است که نرخ بیکاری در این کشور پنج در صد میباشد. قوانین اقامتی در آلمان دو قانون اقامت موقت و اقامت دایم را برای شما مصوب میکند که در زیر به تفصیل در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

شرایط کار در آلمان و ویزای کار در آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا می باشند تقریبا قوانین کار مشترکی دارند، به این صورت که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی میباشید، در همین راستا بایستی آگهی به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار شود، حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد این دعوت نامه به افراد خارجی میرسد که در واقع امر محال و سختی به نظر می آید. راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در المان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شوید. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند. در این حین کشور آلمان استثنایی است که با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است. این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد. این افراد از شانس بیشتری در اخذ ویزای کار در آلمان برخوردار هستند. سن زیر ۴۰ سال ، داشتن سابقه کار نسبتا خوب و طولانی، مدارک فنی و حرفه ای، داشتن مدرک زبان آلمانی ، آیلتس یا تافل در ویزا شدن فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است. بسیاری از کمپانی ها، کارخانجات و شرکت های معتبر در کشور المان نیازمند به نیروهای متخصص خارجی جهت تامین نیروهای مهندس و متخصص خود میباشند، حتی این امکان وجود دارد که بتوان برای فردی که ویزای کار کشور المان را دریافت کرده است در بعضی از رشته های خاص، شغل مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی وی را یافت، که البته این خود نیازمند آن است که فرد در ابتدای امر اقدامات لازم جهت اخذ ویزای کار در المان را انجام دهد و سپس در مراحل بعدی پیگیر بقیه پروسه خویش باشد.

شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. اگر پیشنهاد شغلی مناسب را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور المان می شوید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان:

  • تکمیل نمودن فرم تقاضای کار
  • ارایه اصل شناسنامه و پاسپورت و کپی از صفحات آن
  • ارایه دو قطعه عکس
  • پرینت ساپورت مالی جهت ارایه به سفارت
  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی به آلمانی یا انگلیسی
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • رزومه کامل شخص متقاضی
  • سوابق کاری شخص متقاضی و ترجمه آن
  • بیمه نامه
  • مدارک رزو کردن هتل یا مکان اسکان و داشتن بلیط هواپیما

مطمینا یکی از دغدغه های فکری بسیاری از افراد پس از دریافت ویزای کار در آلمان یافتن شغل مناسب است. دوست عزیز در نظر داشته باشید که مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد برای دریافت شغل در کشور آلمان تفاوت خاصی ندارد – مد نظر داشته باشید که حداقل مدرک لازم جهت اقدام برای ویزاهای کار، مدرک لیسانس میباشد– و آنچه بسیار مهم است این است که فرد تخصص لازم را داشته باشد و کار خود را به خوبی بداند، در ضمن ما در مورد کشوری چون آلمان سخن میگوییم که هیچگاه مستعمره انگلستان نبوده است، پس اینقدر که دانستن زبان آلمانی به شما کمک میکند داشتن آیلتس یا تافل مهم نمیباشد. مگر آنکه در کمپانی ها و شرکت هایی به شما پیشنهاد کار دهند که با زبان انگلیسی مرتبط است و این مزیتی برای شما به حساب می آید.

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده admin
  • اخذ ویزای فرانسه

    انواع ویزاهای فرانسه در سال‌های اخیر کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای ت…
  • اخذ ویزای اسپانیا

    شرایط اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا ویزای اسپانیا نسبت به هدفی که از سفر به کشور ا…
  • اخذ ویزای پرتغال

    انواع ویزای توریستی پرتغال ویزای توریستی ویزای تجاری ویزای پزشکی ویزای شرکت در رویدادهای ف…
بارگذاری بیشتر در مهاجرت

دیدگاهتان را بنویسید

بررسی کنید

حقایقی که خلبان ها دوست ندارند شما بدانید!

در هر شغل و حرفه ای، اسراری وجود دارد که فقط صاحبان آن شغل ها از آن با خبرند و در اصطلاح ع…